>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przebranie na sylwestra :X

lukaszk111 49

lukaszk111

Użytkownik
Witam, mam taki problem z przebraniem a mało czasu zostało.
Tematyke mamy taką:
Super ludzie. Przebieramy się za spidermany, supermany, batmany, człowieki biegunki, człowieki tampony, kobietę kot, szprotkę czy łechtaczkę i co tam kto sobie wymyśli.
Myslałem nad przebraniem się za karton(hanka ???? ) i jakos go opisać, tyle ze pewnie bedzie problem z chodzeniem w takim kartonie...
Turbodymoman tez wchodzi w gre tylko bym musiał troche pogrzebać w ciucholandach a na to zbytnio czasu nie mam.

Moze macie jakiś ciekawy pomysł?

lukaszk111 49

lukaszk111

Użytkownik
el loco to ze co roku zostajesz z zoną w domu i nic nie robicie na sylwestra to nie oznacza, ze inni się nie bawią!Mam znajomych z którymi od 5/6 lat wymyslamy jakąś tematyke na sylwestra i się przebieramy czy to oznacza, ze wszyscy mamy ponizej 18 lat?!
Dzieki za zbedny komentarz...
unique-
No własnie rok temu był Joker i bardzo fajnie wyszedł, ciezko byłoby na pewno to przebić.
Konkursu nie bedzie na strój imprezy tak apropo ????

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
przebierz się za Gucia z pszczółki Mai ???? będzie orginalnie i w miarę wygodnie ???? myślę że roboty też nie za dużo ????

lukaszk111 49

lukaszk111

Użytkownik
Dzieki panowie za pomoc, ostatnio miałem mało czasu zeby poprzegladać forum a tym bardziej mysleć o przebraniu.Miałem z innych sylwestrów jakies stare rzeczy i przebieram sie za Zorro.
Troche proste ale nie miałem wyjscia.
Zyczę Wam szczesliwego nowego roku i mocnego wejscia w 2012!
Peace

Do góry Bottom