0 yakashi Użytkownik Listopad 20, 2007 #1 20:45 Bristol Rovers Leyton Orient - : - - Przełożony Czy bukmacher usunie mi ten mecz z kuponu czy będę musiał czekać do zakończenia spotkania? A jak ktoś wie kiedy się ten mecz rozpocznie to bardzo bym prosił o info.
20:45 Bristol Rovers Leyton Orient - : - - Przełożony Czy bukmacher usunie mi ten mecz z kuponu czy będę musiał czekać do zakończenia spotkania? A jak ktoś wie kiedy się ten mecz rozpocznie to bardzo bym prosił o info.
4,8K doberman Forum VIP Listopad 20, 2007 #2 Wszystko w zależności od bukmachera , Przeważnie w stacjonarnych jest tak że jeżeli do 3 dni się nie odbędzie po prostu będzie unieważnione. Pozdrawiam , Nie potrzebnie 2 tematy zakładałeś.
Wszystko w zależności od bukmachera , Przeważnie w stacjonarnych jest tak że jeżeli do 3 dni się nie odbędzie po prostu będzie unieważnione. Pozdrawiam , Nie potrzebnie 2 tematy zakładałeś.
0 yakashi Użytkownik Listopad 20, 2007 #3 3 tematy bo zależało mi na szybkiej odp, sorki ???? Unieważniają mecz czy cały kupon??
4,8K doberman Forum VIP Listopad 21, 2007 #4 3 tematy bo zależało mi na szybkiej odp, sorki ???? Unieważniają mecz czy cały kupon?? Kliknij aby rozwinąć... Mecz tylko zostanie zaliczony po kursie 1,00
3 tematy bo zależało mi na szybkiej odp, sorki ???? Unieważniają mecz czy cały kupon?? Kliknij aby rozwinąć... Mecz tylko zostanie zaliczony po kursie 1,00