>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Prosze O Pomoc Z Przelewem Money Bokers

S 0

spoxing21

Użytkownik
Czy jest ktoś uczciwy komu mógłbym przelać troche kasy na MB , i kto prześle mi ją potem na moje konto bankowe ?? prosze, jeśli sie da...

Jeśli da sie tak zrobić żeby na moim koncie bankowym ( inteligo ) pieniądze były jeszcze dzisiaj to za wysłanie mi na to konto 330 zł , przelewam na MB 355 z mojego konta

michau 84

michau

Forum VIP
Czy jest ktoś uczciwy komu mógłbym przelać troche kasy na MB , i kto prześle mi ją potem na moje konto bankowe ?? prosze, jeśli sie da...
Przelewanie kasy z moneybookers na konta bankoweosób trzecich są zabronione. Oczywiście nie zablokują Ci tego, ale nie radze ;) Zwłaszcza jesli jest to większa suma. Zweryfikuj wszystkie konta, adresy i po problemie.

S 0

spoxing21

Użytkownik
sam pierwszy bym wypłacił...
sam pierwszy bym wysłał teraz znowu coś im nie pasuje :/ wszystko zweryfikowane oprócz meila , to zablokowali mi wysyłanie kasy ???? że niby musze przesłać coś kasy z konta bankowego na MB ... :/

Do góry Bottom