>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Proszę - pomóżcie ;)

picia 13

picia

Użytkownik
Stworzyłem stronę: http://www.mroczneteksty.pl

Jak widzicie stronka świeżutka :wink:
Czy myślicie, że ma szanse się utrzymać wśród konkurencji?
Jakie funkcje można by dodać, aby było to funkcjonalne i przyciągało ludzi? :wink:
Jak Wam się podoba, co powinienem zmienić?

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Stworzyłem stronę: http://www.mroczneteksty.pl

Jak widzicie stronka świeżutka :wink:
Czy myślicie, że ma szanse się utrzymać wśród konkurencji?
Jakie funkcje można by dodać, aby było to funkcjonalne i przyciągało ludzi? :wink:
Jak Wam się podoba, co powinienem zmienić?
Wydaje mi się, że troche nie ma sensu taka stronka. Jeżeli ktoś chce wyszukać dany tekst w necie to wpisuje w google tytuł + napisy i znajduje mase stron na których są nie tylko &quot;mroczne&quot; teksty ale też z wszystkich innych kategorii. Moim zdaniem lepiej zrobić stronkę, która posiadałaby więkoszość znanych zespołów z różnych gatunków muzycznych, a nie tylko &quot;mrocznych ???? &quot;. No chyba, że wypozycjonujesz wysoko swoją stronkę na googlach, ale i tak wiadomo, że lepiej mieć więcej tekstów z różnych gatunków muzycznych, bo wtedy miałbyś więcej odsłon. Nie ma sensu tworzenia czegoś takiego - chyba, że zrobiłbyś jakiś portal o takiej muzyce a przy okazji byłyby teksty z tej kategorii. Ale kto wpisuje do wyszukiwatki &quot;mroczne teksty&quot; zamiast tytulu utworu, który chce wyszukać? Może 1%?. Pozdrawiam

picia 13

picia

Użytkownik
To jest podstawa strony, właśnie dlatego pytam, żeby to jakoś rozwijać ;)
Myślałem o wprowadzeniu bazy zespołów (historia, dyskografia itd.) ;]
Co do pozycjonowania w Google - bez tego teraz żadna nowa strona nie ma siły przebicia, więc i tak trzeba liczyć, że jakoś wskoczy ????
Dzięki za opinię ;) Liczę na następne ????

picia 13

picia

Użytkownik
Są puste, bo po prostu zrobiłem trochę więcej zespołów, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać ;) Powoli te &#39;puste&#39; zespoły są uzupełniane ????
Co do tłumaczeń tekstów się zgadzam i w przyszłości na pewno wprowadzę ;)
A z grafiką nie wiem - moim zdaniem powinna być prostsza i funkcjonalna - poza tym, nie znam się na grafice = sam nic nie zrobię lepszego ;)

Do góry Bottom