>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Proszę o wyjaśnienie bo mam wątpliwości. (azjany)

M 0

majkel-vonmike

Użytkownik
Witam, obstawiłem 4 zdarzenia na jednym kuponie za kwotę 50 zł. Zwrot wynosił ok 200 zł, 3/4 ze zdarzeń są wygrane, a jeden 1/2 zwrot, 1/2 przegrana. Tutaj pojawia się moje pytanie, czemu otrzymałem tak niski zwrot? (87.5 zł) Pani z supportu poinformowała mnie, że zdarzenie ze zwrotem policzone jest po kursie 1, a pozostały kurs przemnożony przez połowę stawki czyli 25 zł. Do tej pory myślałem, że odbywa się to na innych zasadach, bo takie są lekko mówiąc mało na rękę. Proszę o wyjaśnienie mi sytuacji, domyślam się, że to nie buk mnie oszukał ale chciałbym w przyszłości się nie nadziać na taki krzaczek. Pozdrawiam.
Dorzucam zdjęcie kuponu.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
po prostu postawiłeś na jednym zdarzeniu podwójny handicap +3,5 i +4 (cały kupon za 50zł)
to tak jakbyś zagrał 2 osobne kupony za kwotę 25 zł z tymi samymi zdarzeniami, tyle że na jednym czyste handi +3,5 na Rayo na drugim czyste +4 na nich
Jeden kupon miałbyś przegrany ponieważ nie pokryłbyś handicapa +3,5 (wynik był 1-5)
Drugi byłby wygrany tyle za handi +4 miałbyś policzone 1.0 (zwrot suma wyniku 5-5), reszta normalnie policzona.

Do góry Bottom