>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Proszę o pomoc.

D 0

dora

Użytkownik
Witam wszystkich,
Mam problem z Bet365, jakiś miesiąc temu po wygraniu około tysiąca złotych, moje konto zostało zablokowane.
Wysłałam maila do Bet365 z zapytaniem, czy mogą sprawdzić konto ponieważ nie mogę się na nie dostać. Otrzymałam taką odpowiedź:
Uprzejmie informuję, że Pani konto zostało czasowo zablokowane przez Dział Bezpieczenstwa bet365. W celu jego odblokowania prosimy o następujące dokumenty:

1. skan lub zdjęcie dowodu tożsamości wykonane w ten sposób aby widoczna była Pani twarz - to znaczy Pani trzymająca w ręku swój dokument na stronie ze zdjęciem

2. podanie Kodu Weryfikacyjnego, który został wysłany na Pani adres pocztą

3. przesłanie na nasz adres e-mail kopii wyciągu z konta bankowego z którego dokonywała Pani depozytów

Skompletowałam wymagane dokumenty i wysłałam. Nawiasem mówiąc nie rozumiem po co im moje zdjęcie, ciekawe czy wysłaliby mi swoje zdjęcia z dowodami przystawionymi do twarzy, przecież chodzi o bezpieczeństwo moich pieniędzy.

Przekonana, że za krótki okres czasu będę miała dostęp do konta, czekałam na odpowiedź. Z tego stanu przekonania wyprowadził mnie kolejny mail:

Uprzejmie informuję, że nadal czekamy na kopię dodatkowego dowodu tożsamości.
Akceptujemy:
- paszport (ze strony ze zdjęciem)
- prawo jazdy

Czekają na dodatkowy dokument, no dobrze, z tym że nie było ani słowa o tym w pierwszym mailu, a było, że odblokują konto. Więc wyminęli się z prawdą. Trudno, widocznie takie mają standardy, wysłałam paszport i legitymację studencką, prawa jazdy nie posiadam.

Minęło kilka dni, konto nadal zablokowane, więc poprosiłam ponownie o dostęp. Tym razem odpowiedź, że odpowiedni dział weryfikuje dokumenty, jak zweryfikuje, to się odezwą. I to by było tyle. Trochę zdawkowa odpowiedź. Po oczekiwaniu kolejnego dnia, wysłałam zapytanie o weryfikacje, jednak tym razem bez odpowiedzi.

Postanowiłam porozmawiać na czacie, ponieważ zaczęłam się niepokoić. To przebieg rozmowy:

Alicja Z dołączył(-a) do tej rozmowy.
Rozmawia Pan/Pani z Alicja Z
Alicja Z Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Dorota witam
Dorota chodzi o dostęp do konta, wysłałam maila i nikt nie raczył odpowiedzieć
Dorota czekam praktycznie miesiąc na dostęp
Dorota proszę coś z tym zrobić
Alicja Z Pani konto jest w dalszym ciagu sprawdzane przez dzial weryfikacyjny.
Dorota ile to jeszcze będzie trwało?
Alicja Z Moze to jeszcze potrwac do kilku dni.
Dorota nie mam dostępu do konta już miesiąc i dalej mam czekać
Alicja Z Jak tylko otrzymamay jakakolwiek informacje na temat Pani konta skontaktujemy sie z Pania.
Dorota proszę określić termin, już raz wprowadziliście mnie w błąd
Dorota na początku dostałam maila, że mam wysłać dowód, wpłatę i kod weryfikacyjny, wtedy konto będzie dostępne, zrobiłam to i dalej nie jest
Alicja Z Niestety przelozeni z dzialu weryfikacyjnego w dalszym ciagu sprawdzaja Pani konto.
Alicja Z #Nie moge dokladnie okreslic kiedy bedzie decyzja na temat konta.
Dorota co to znaczy kilka dni, w następnym tygodniu?
Alicja Z Niestety dokladnie nie moge tego okreslic.
Dorota niepoważne podejście do klienta, nie jest w stanie Pani tego określić, czyli krótko mówiąc może to być za kolejny miesiąc
Alicja Z W ciagu kilku najblizszych dni powinnismy otrzymac decyzje.
Alicja Z Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Dorota ja już wam nie wierzę
Alicja Z Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?
Dorota dajcie mi dostęp do konta, tylko tyle
Dorota albo przynajmniej niech Pani się tym zajmie
Alicja Z Jesli nie ma Pani innych pytan bede musiala zakonczyc czat.
Alicja Z Niestety ja nic wiecej w tej sprawie nie moge zrobic.
Dorota dziwne podejście

Może byłam troszkę niemiła, ale czekam naprawdę długo i nikt nie chce zająć się tą sprawą. Bo tak interpretuje długą weryfikację.

No i teraz pytanie, czy możecie mi coś poradzić, co zrobić? Czy jest ktoś kto zajmuje się takimi sprawami? Byłoby super jakby ktoś mi pomógł, inaczej jestem zdana na łaskę tych ludzi, a jak widać nie są oni zbyt rzetelni.

Pozdrawiam.

M 5

maysl

Użytkownik
czat ci nie pomoze, tez pisalem w roznych sprawach i generalnie jak oni ci nie chce odpowiedziec to wywala cie z czata i tyle. Czekaj bo nic innego nie zrobisz. Bet365 to jest niepowazna firma, lepiej wyplacac od razu na moneybookers po 100-300zł a nie zbierac na koncie wiekszej kasy.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Dokładnie, nie rozmawiaj z nimi na czacie bo możesz mieć jeszcze większe problemy, jak np się zdenerwujesz i ich tam powyzywasz... muszę przyznać, że ciekawy mają ten proces weryfikacyjny, od jednych wołają tylko dowód a od innych 130 dokumentów, za niedługo napiszą że chcą zdjęcie całej rodziny... kiedyś też miałem z nimi problem bo chcieli ten kod a kasa mi była potrzebna &quot;na wczoraj&quot;, proponowałem im, że mogę im dzisiaj, natychmiast wysłać masę innych dokumentów i też na czacie gościu mi napisał, że on nic z tym zrobić nie może, bo takie mają procedury i dopóki nie zrobię tego co mi napisali przez email dopóty nie zobaczę ani grosza... Cała akcja trwała jakieś 2 tygodnie, no cóż siła wyższa.

D 0

dora

Użytkownik
Właśnie chyba narobiłam sobie problemów. Pani z czata powiedziała, że zabiorą mi przyznaną premię, bez powodu, bo mają takie prawo.
Musi być jakaś instytucja gdzie można wnieść skargę, czy bukmacherzy są poza kontrolą?

kstraczewski 3

kstraczewski

Użytkownik
Musi być jakaś instytucja gdzie można wnieść skargę, czy bukmacherzy są poza kontrolą?
zakłady bukmacherskie są nielegalne. niestety nie ma żadnej instytucji, która mogłaby ci pomóc.
zdecydowanie najlepiej jest wypłacać po 200-300 zł. bolą ich większe wypłaty.

ashmedai 9

ashmedai

Użytkownik
No ale tysiac zloty to raczej nie jest jakas zawrotna kwota. Dziwne troche ale coz, moga robic co chca. Mialem do nich wplacic ale dzieki kolezance wstrzymam sie. Z innym bukiem nie mialem problemu wyplacajac 1k.

ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
niezła kaszanka ten bet365 dlatego już dawno zablokowałem tam konto.Dlaczego moje miłe panie nie pogracie na PaddyPower,Digibet zero problemów tylko wszyscy lecicie do bet365 .Po 700e nie raz tam wpłacam i nigdy nie robili mi problemów ,wypłata także szybka i bezproblemowa :]

Do góry Bottom