>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Proszę o pomoc w wybraniu buka

N 0

najlepiej

Użytkownik
Witam !

Jestem świeżakiem na tym forum. Do założenia konta skłoniło mnie chęć założenia konta u jakiegoś buka i obstawianie. Oczywiście zdarzyło mi się już obstawianie kuponów i nawet wygrywanie, ale mam daleko do najbliższego punktu i co raz mniej chce mi się tam jeździć.

Jest kilka aspektów, którymi kieruję się w wyborze buka i chciałbym, abyście pomogli wskazać mi odpowiednią opcję. Oto moje wymagania:
- Gra dla zabawy tzn. każda wygrana mnie cieszy. Nie potrzebuję obstawiania wielkich sum, nie chcę obstawiać, żeby się mocno wzbogacić. Chodzi bardziej o własną satysfakcję z gry.
- Darmowe wpłaty i wypłaty bez potrąceń przez banki czy innych pośredników. Aktualnie mam przelewy internetowe bez opłat i czy to będzie obowiązywać u buka?
- Ogólnie bez zbędnych opłat
- Małe &quot;minimalne stawki&quot;
- Łatwość i przejrzystość w obstawianiu

Z góry dziękuję za udzieloną mi pomoc i pozdrawiam.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Praktycznie każdy z tych &quot;znanych&quot; buków ma darmowe wpłaty i wypłaty, nie potrącają żadnych opłat, tzn. wpłacasz 100zł, grasz za 100zł po kursie 2.00, wypłacasz i na koncie masz 200zł, minimalne stawki są zazwyczaj 1zł lub 2zł, ale bodaj w Expekt można grać od 0,50gr, ja ze swoje strony mogę Ci polecić Bet365 i Sportingbet.

N 0

najlepiej

Użytkownik
Założyłem konto na bet365 i wpłaciłem depozyt 20PLN i otrzymałem bonus 20PLN. Nieszczęśliwym trafem przegrałem cały ten bonus. Co teraz? Nie mogę grać, bo pisze, że brak środków, choć mam depozyt 20PLN. CO muszę zrobić, żeby dalej grać ?

N 0

najlepiej

Użytkownik
Mam 20PLN w depozycie i obstawiam jakiś mecz za 2PLN i wyskakuje &quot;Brak wystarczających środków na koncie.&quot;. Może dlatego, że jeszcze nie skontaktowali się ze mną w sprawie uwierzytelnienia konta i nie mogę ruszyć depozytu z tego powodu.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
- Gra dla zabawy tzn. każda wygrana mnie cieszy. Nie potrzebuję obstawiania wielkich sum, nie chcę obstawiać, żeby się mocno wzbogacić. Chodzi bardziej o własną satysfakcję z gry. - Darmowe wpłaty i wypłaty bez potrąceń przez banki czy innych pośredników. Aktualnie mam przelewy internetowe bez opłat i czy to będzie obowiązywać u buka? - Ogólnie bez zbędnych opłat - Małe &quot;minimalne stawki&quot; - Łatwość i przejrzystość w obstawianiu
-Dla zabawy na początek to Sportingbet, Betsafe, Expekt , Bet365 z bogatą ofertą i dobry buk
-Darmowe wpłaty są raczej u wszystkich
-Darmowa wypłata raz w miesiącu przeważnie, jak co 2 dni albo tydzień będziesz wypłacać to potrącają

N 0

najlepiej

Użytkownik
-Dla zabawy na początek to Sportingbet, Betsafe, Expekt , Bet365 z bogatą ofertą i dobry buk

-Darmowe wpłaty są raczej u wszystkich

-Darmowa wypłata raz w miesiącu przeważnie, jak co 2 dni albo tydzień będziesz wypłacać to potrącają
dzięki t0mson, a może wiesz dlaczego:

&quot;Mam 20PLN w depozycie i obstawiam jakiś mecz za 2PLN i wyskakuje &quot;Brak wystarczających środków na koncie.&quot;. Może dlatego, że jeszcze nie skontaktowali się ze mną w sprawie uwierzytelnienia konta i nie mogę ruszyć depozytu z tego powodu.&quot;

?

A 861

amigo007

Użytkownik
A czy przypadkiem te 20zł to nie jest twój 100% bonus dla nowego gracza? Nie mam konta w bet365, ale z tego co się kiedyś interesowałem to do dopisania tego 100% bonusa był wymagany chyba jakiś konkretny zakład. Nie pamiętam czy trzeba było zagrać dubla, czy 1-szy zakład musiał być obstawiony po jakimś minimalnym kursie. Ale jak nie wypełniłeś tego warunku, to tego bonusa ci nie dopiszą. Jedynym wyjściem będzie chyba kolejny depozyt i obstawienie wymaganego zakładu (może to być rozbite na kilka kuponów).

N 0

najlepiej

Użytkownik
A czy przypadkiem te 20zł to nie jest twój 100% bonus dla nowego gracza?
Możliwe, że tak, ale miałem wrażenie, że ten bonus przegrałem i zostało mi to co doładowałem, ale chyba wychodzi odwrotnie.

Jedynym wyjściem będzie chyba kolejny depozyt i obstawienie wymaganego zakładu (może to być rozbite na kilka kuponów).
Na to wychodzi, jak będę miał jakiś hajs to doładuje i zobaczymy wtedy co wyjdzie.

garvvver 0

garvvver

Użytkownik
najlepiej - Bet365 ma takie zasady że najpierw trzeba jednokrotnie obrócić po kursie &gt;1.5 kwotę doładowania by móc odblokować bonus (i go dalej obracać w sumie chyba 3 krotnie byś mógł wsio wypłacić) czyli w Twoim przypadku 20 zł. Tobie się nie udało obrócić i straciłeś kwotę doładowania, a bonus pozostał lecz nim grać nie możesz bo go nie odblokowałeś. Pozostaje Ci jedynie coś wpłacić i dokończyć ten jednokrotny obrót i wtedy uwolnisz ten zamrożony bonus i będziesz mógł nim wtedy dysponować do woli. Tylko pamiętaj że bonus przepada po 3 miesiącach jak dobrze pamiętam. Dokonany obrót możesz sprawdzać sobie tak: Historia -&gt; Oferty -&gt; Historia transakcji bonusowych. Powodzenia.

Do góry Bottom