rossobetting
Użytkownik
Niestety zablokowaliście mi możliwość wymiany prywatnych wiadomości więc muszę stworzyć bez sensu ten temat. Od początku kwietnia publikuję swoje typy pod linkiem https://forum.bukmacherskie.com/f35/rossobetting-144565.html z dużą skutecznością i co najważniejsze kompletnie za darmo, inni mogą z nich korzystać i są one naprawdę dobrej jakości. Tymczasem admin (nie mogł wysłać nawet marnej wiadomości z uzasadnieniem) zablokowal mi możliwość wysyłania wiadomości bez podania jakiejkolwiek przyczyn, również nie mogę ich odbierać od innych użytkowników. Usunęliście także link z mojego podpisu do mojego tematu gdzie podaję swoje typy? Dlaczego, bo są skuteczne? Czy nie wszyscy działamy do jednej bramki, aby ogrywać maksymalnie bukmacherów? Chcę tutaj zbudować coś więcej, pomóc inny publikując faktycznie dobre typy więc dlaczego mi utrudniacie nie wyjaśniając kompletnie nic. Nie jestem człowiekiem konfliktowym, dostosowuję się do wszystkich wytycznych które mi podajcie a mimo to mam ograniczoną możliwość kontaktowania się z innymi.
Proszę o wyjaśnienie dlaczego próbujecie uciszyć mój temat? Bo przynajmniej tak to wszystko odczuwam
Macko18, wierzę że mi to wytłumaczysz.
Pozdrawiam
Proszę o wyjaśnienie dlaczego próbujecie uciszyć mój temat? Bo przynajmniej tak to wszystko odczuwam
Macko18, wierzę że mi to wytłumaczysz.
Pozdrawiam