>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Prosty buk

Status
Zamknięty.
C 0

cermitt2

Użytkownik
Witam jestem poczatkujacy i mam pytanie dotycząc jakiego buka wybrac poniewaz mam problem, nie moge zalozyc własnego konta bankowego( z pprzyczyn nie zalezyych ode mnie ) i potrzebuje buka na ktorym ktoś bedzie mi mogl zrobic przelew. Jedynym bukiem jakiego znalazlem jest bet-at-home lecz tam jest bardzo słaba offerta NHL ( nie można nawet zagrać meczu z dogrywkami ) Pilnie proszę o pomoc doświadczonych bukmacherów.

Pozdrawiam,

K 29

kalonek

Użytkownik
Nie może ktos komuś zrobic przelew :zoltakartka:
Kolega mi mówił że normalnie wpłacał na swoje konto gracza z konta bankowego swojej dziewczyny co mnie bardzo zdziwiło. Mam wrazenie mi się że BAH jest jedynym bukiem w którym jest to mozliwe. Wogole to ciekaw jestem czy jest to zgodne z ich regulaminem czy poprostu przymykaja na takie manewry oko?

rafput 55

rafput

Użytkownik
Wpłacasz im pieniądze i jeszcze mają narzekać, że z innego konta? Jeśli przegrasz to dla nich super, a jeśli zarobisz i będziesz chciał wypłacić to pewnie zaczną się schody.

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Jak nie masz konta w banku to skorzystaj z paysafecard albo ucash... a wypłatę to sobie zrobisz na jakie tam konto będziesz chciał. Podasz im numer konta od znajomego ale ze swoimi danymi tak jakby było to twoje konto. W przelewach liczy się tylko nr konta reszta nie ma znaczenia

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jak nie masz konta w banku to skorzystaj z paysafecard albo ucash... a wypłatę to sobie zrobisz na jakie tam konto będziesz chciał. Podasz im numer konta od znajomego ale ze swoimi danymi tak jakby było to twoje konto. W przelewach liczy się tylko nr konta reszta nie ma znaczenia
Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, jeśli dane odbiorcy nie zgadzają się z danymi posiadacza konta to bank odrzuci taką transakcję.
Poza tym zamykam bo jest masa tematów gdzie znajdziesz odpowiedź na to pytanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom