>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prosto

P 0

pablo999

Użytkownik
witam. Od niedawna przegladam to forum i postanowilem zalozyc temat. Mam na imie Paweł w obstawianie bawie sie juz kilka lat bodajze 4, z podkresleniem slowa bawie sie ???? nie traktuje zakladow jako trampoliny do bycia milionerem ???? Tak jest to dla mnie zabawa jako ze moja najwieksza pasja jest sport postanowilem to wykorzystac... Nie chce mi sie rospisywac wiec przejde do meritum, czyli do tego tematu. Mianowicie codziennie gram jeden zaklad za rowne 100PLNów, co do kursu zalezy od oferty i jest on zmienny... Tak wiec system najprostszy z mozliwych ???? Czy skuteczny czas pokaze ???? W miare mozliwosci czasowych bede podawal uzasadnienia kazdego typu. Po kazdym miesiacu podsumowanie... PROSTO

P 0

pablo999

Użytkownik
Na miejmy nadzieje dobry poczatek:

Villarreal -Odense - Liga Mistrzów - Kwalifikacje

TYP: AWANS 1
Kurs: 1.45 Betclic
Stawka: 100
Możliwa wygrana: 145✅

Dzis bogata oferta bo graja nizsze angielskie gra LM i sporo tenisa, kusil Blake ale wybralem powyzszy typ gdyz po analizie wydal sie pewniejszy. Bo szczerze mowiac nie wyobrazam sobie by hiszpanski zespol ktory jest juz ograny na arenie europejskiej(patrz zeszloroczna edycja LE) odbadl z Dunczykami, ktorzy co by nie mowic sa w swietnej formie, co pokazali chocby w ostatnim meczu ligowym. Gdyby Odense gralo z zespolem pokroju APOEL czy nasza Wiselka mysle ze mieli by LM spokojnie jednak zolta lodz podwodna to inna bajka, inna galaktyka pilkarska i dzis moga sie meczyc ale przy dopingu zywiolowych kibicow wyrwa ten awans. Jak wiadomo hiszpanska liga zawieszona wiec hiszpanie moga sie skupic tylko i wylacznie na tym wyzwaniu jakim jest awans do LM. Szczerze mowiac nie ogladalem pierwszego spotkania jedynie skrot ale z tego co wyczytalem hiszpanie byli druzyna lepsza ktorej zabraklo skutecznosci i nie dopisalo szczescie a wrecz dopisal pech przy stracie decydujacej bramki po fatalnym bledzie. Z pewnoscia dzis motywacja bedzie zdecydowanie wieksza, chec zamazania plamy po pierwszym spotkaniu i ostatecznie awans i dodatkowe 45 zl w moim portfelu ???? wynik? 3-0

P 0

pablo999

Użytkownik
Kolejny dzien kolejny typ jedziemy PROSTO:

Benfica - Twente Piłka nożna, Liga Mistrzów

TYP: 1
Kurs: 1.55
Mozliwa wygrana:155✅

Po wczorajszym powodzeniu, postanowilem po raz kolejny zagrac LM. Uważam ze mecz bardzo podobny do wczorajszego w ktorym wyraznym faworytem sa gospodarze. Personalnie druzyna z Lizbony jest o klase lepsza jak wiadomo nazwiska nie graja, jednak druzyna ta tworzy kolektyw, gra od kilku lat w podobnym skladzie jest zgrana. Co do gosci nie daje im wielu szans, wynika to ze slabej oceny ligi holenderskiej ktorej poziom uwazam za slaby, ze stala tendencja ku dolowi z roku na rok. Benfica u siebie nie odpuszcza, mimo dobrego wyniku z pierwszego spotkania nie sadze, a wrecz jestem przekonany ze Portugalczycy nie skupia sie wylacznie na obronie i beda chcieli u siebie zwycestwem przypieczentowac awans do LM na ktory zasluguja i sadze ze w grupie moga rowniez namieszac. Przewiduje ciekawe widowisko i zwyciestwo Benfici 2-0!

P 0

pablo999

Użytkownik
Dzis odrazu typ na jutro bo boje sie ze kursy moga poleciec...

Spartak Moskwa - Legia Warszawa Liga Europejska

Typ: 1
Kurs: 1.45
Mozliwa wygrana: 145????

Co tu duzo pisac... Jaka jest polska pilka kazdy widzi... Przestoje w grze jakie miala Legia w pierwszym meczu zostana bolesnie wykorzystanie Przez Spartak w Moskwie, jak dla mnie 3-0 Spartak

P 0

pablo999

Użytkownik
na dzis:
Barcelona B-Villarreal B
typ:1
kurs:1.50
stawka100
mozliwa wygrana:150
w poprzednim sezonie barca wygrywala wszystko villa slabiutko czesto gralem przeciwko nim i wchodzilo, polecam rowniez over na to spotkasnie

Do góry Bottom