Witam. W temacie będę prowadził statystyki swoich typów na które złożą się moje własne przemyślenia plus niektóre zakłady użytkowników wypowiadających się na forum. Nie chodzi mi o powielanie typów ale o właściwą selekcję miliona zdarzeń, które przeciętny bukmacher ma na co dzień do wyboru i zestawienie ich w taki sposob aby przynosiły większe badź mniejsze zyski długoterminowo. Nie będę tu zamieszczał typów live- do tego stworzę prawdopodobnie odrębny temat. Osobiście zajmuję sie głównie tenisem, siatkówką i piłką nożną, do której mam jednak duży dystans jeżeli chodzi o kwestie bukmacherskie. Mam nadzieję, że temat będzie cieszył się dużym zainteresowaniem i przynosił zyski. Typy będą zarówno jako single, duble, triple ale znajdzie się miejsce też dla taśm- głownie z okazji tenisowych Wielkich Szlemów, które mają być ryzykownymi bombami mogącymi przynieść jednokrotny duży zastrzyk gotówki. Stawkowanie 1-10. Kapitał 500j. Czekam na wszelkie sugestie w prywatnych wiadomościach. Pozdrawiam i zaczynamy! ????