Czyli rozumiem, że nie będzie żadnej reakcji osoby odpowiedzialnej za forum ?? Pytam na jakiej podstawie post obrażający mnie vipa olusia ma się w najlepsze a kiedy ja tylko coś odpisałem to w minutę kasowanko ?
Jeżeli pojawia się w temacie "spinka" między userami to należy ją przerwać. Moderator widocznie przerwał waszą spinkę na Twoim poście. Także kilka innych zostało usuniętych - pewnie nawet ich nie zauważyłeś. Nie bardzo rozumiem Twojego oburzenia. Pisząc o obrazie masz chyba na myśli ten fragmet w wypowiedzi Olo: " bo oznacza to, że za bardzo nie potrafisz w prawidłowy sposób przeprowadzić procesu myślowego". Na tym forum widziałem już ogromnie dużo postów obrażających innych użytkowników ale ten fragment uznaje za bardzo kulturalną opinię na temat Twojej poprzedniej wypowiedzi.
Co więcej widziałem kłótnie w dziale
koszykówka gdzie także Ty brałeś udział, tam zdecydowanie gorsze stwierdzenia padały od różnych osób w róznym kierunku, między innymi Twoim. Ale jakoś nie zgłaszałeś tego.
Zatem w czym problem?
Ten fragment, który uznajesz, że niestosowny usunąłem z posta Olo. To, że jest VIP Forum nie ma żadnego znaczenia.
Ale patrząc przez pryzmat Twojej ostatniej propozycji dotyczącej działu VIP oraz tej sytuacji to domyślam się, że powoli będziesz miał coraz więcej uwag. Mam nadzieje, że czujesz się usatysfakcjonowany rozwiązaniem tej sytuacji. Pozdrawiam