ja nie mam żadnych problemów , forum chodzi jak należy.Nie chce mi się przeglądać całego tematu, ale czy forum od jakiegoś czasu nie przymula? Bo u mnie otwieranie strony zajmuje pół minuty i tak się dzieje coraz częściej, czy to nie mała przesada?
Nic z tych rzeczy.Mi tylko te forum wolno się otwiera, całą reszta stron otwiera się błyskawicznie. Nie zawsze tak jest, ale najcześniej w godzinach szczytu czyli m. in. teraz. Według mnie to wina serwera, który nie nadąża za ilością zapytań i stąd za zwłoka.
Potwierdzam.Nie mam jakiegoś super szybkiego połączenia internetowego ale to forum zawsze otwiera mi się najszybciej;] Coś porównywalnego z google.pl;] Tak jest i teraz więc problem nie tkwi w serwerze.
Panel użytkownika --> ustawienia --> edytuj listę ignorowanychPanowie mam pytanie, pewnie było już milion razy zadawane ale naprawdę nie mogę nigdzie znaleźć.
Gdzie można ustawić taką opcję, abym nie widział postów niektórych użytkowników bo jak czytam niektóre wypociny to aż rzygać mi się chce.
Z góry dziękuję za odpowiedź ????
typer jest za dobre typowanie, znawca jest za wiedzę merytoryczną w jakimś temacie, która niekoniecznie idzie w parze z dobrymi wynikami w typowaniu..Jaka jest różnica między rangą znawca a typer ?? Bo dla mnie typer to i znawca zarazem. Pytam z czystej ciekawości
Dokładnie. Sygnatura jak każda inna.. Modzi mają też w zwyczaju edytować komuś posty.....Mogę się dowiedzieć, kto zmienił moją sygnaturę (nie po raz pierwszy)
Miała ona taką treść:
Za dobre typy pompujcie reputację:
dawid.400 ("Panowie nie róbcie jaj kurs 5 a wy nawet dzięki nie dacie ostatni raz zarzuciłem takim typem" oraz "Dzięki ładnie nabiliście bo aż 400 punktów reputy i TOP8 reputations jest ." oraz innym: snoopdogg, fox71 ("Się starałem, dzięki nie dostałem..."), filip_r2
Raz mi ktoś usunął, wrzuciłem jeszcze raz, i teraz mi zmieniono na taką jaką widać. Wiadomo regulamin mówi, że administracja może usunąć bez zgody użytkownika, ale żeby od razu grozić banem?
Sama sygna się ludziom podoba, więc nie wiem czemu komuś zabrakło dystansu do siebie?
Sorry jak nie ten topic ale myślę, że tutaj to najlepiej pasuje.
Być może po prostu ten użytkownik o którym wspomniałeś nie zgłosił chęci dołączenia do działu "VIP".Dział VIP Typy, przeznaczony jest dla osób, które mogą pochwalić się ponadprzeciętną skutecznością, prowadzą starannie i merytorycznie swój temat z typami oraz piszą ciekawe i interesujące analizy sportowe. Jest to dział dla najlepszych typerów na forum.
Mile widziane jest prowadzenie statystyk swoich działań, lecz nie jest to wymagane.
Jeśli uważasz, że twoje typy są na tyle interesujące aby znaleźć się w VIP-ach, wyślij prywatną wiadomość do członka grupy ModTeam, moderatora działu lub do administracji.
Zgłoszenia są zbierane przez odpowiedzialną za to osobę i pod koniec każdego miesiąca, wszyscy moderatorzy na forum, poprzez głosowanie wybierają 2-3 nowe tematy, które znajdą się w dziale VIP Typy.