>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

propozycja

B 0

bartek83

Użytkownik
nie wiem jak wielu z posrod was gralo kiedykolwiek na liczbe bramek w meczach ja osobiscie grywam dosc czesto szczegolnie lige niemiecka, francuska, wloska oraz jak sie rozkreci to i hiszpanska moim zdaniem te ligi sa najbardziej przewidywalne choc wiadomo ze nie zawsze przegladnalem forum i nie znalazlem takiego tematu a moze by bylo warto takowy zalozyc

szczpl 12

szczpl

Forum VIP
z twojej wypowiedzi bartek83 wydaje mi sie ze chodzi ci o te typy under/over ??
tez mi tego brakuje, mozna by pomyslec nad tym.
masz racje ze te typowanie w tych ligach jest dosc przewidywalne.
mozna tez pograc progresja na DOKŁADNY wynik. ( z tym trudniej ale satysfakcja gwarantowana )

yoshimotsu 0

yoshimotsu

Użytkownik
Możesz zawsze założyc taki temat w &quot;nasze kupony&quot; i jako treśc napisz&quot;tutaj możecie zamieszczac swoje typy związane tylko z ilością bramek&quot; ......Bez sensu by było zak.ładac nowa kategorie &quot;ILOŚĆ BRAMEK&quot; jak takie cos można zamieszczać w &quot;nasze kupony&quot;,takie jest tyko moje zdanie, może administrator ma inne zdanie....

B 0

bartek83

Użytkownik
z twojej wypowiedzi bartek83 wydaje mi sie ze chodzi ci o te typy under/over ??
masz racje ze te typowanie w tych ligach jest dosc przewidywalne.
mozna tez pograc progresja na DOKŁADNY wynik. ( z tym trudniej ale satysfakcja gwarantowana )
tak chodzilo mi o typy under/over :wink: mozna by choc na probe i zobaczymy co z tego wyjdzie i czy bedzie zainteresowanie ze strony formuowiczow a co do dokladnych wynikow to ciezka sprawa ja jakos nie ma do tego szczescia ale jak najbardziej mozna probowac moze ktos bedzie mial szczescie :wink:

popiol 0

popiol

Forum VIP
nie wiem jak wielu z posrod was gralo kiedykolwiek na liczbe bramek w meczach ja osobiscie grywam dosc czesto szczegolnie lige niemiecka, francuska, wloska oraz jak sie rozkreci to i hiszpanska moim zdaniem te ligi sa najbardziej przewidywalne choc wiadomo ze nie zawsze przegladnalem forum i nie znalazlem takiego tematu a moze by bylo warto takowy zalozyc
forum sie roziwja..po zyjemy zobaczymy...

A kto by to poźniej moderowal...dopiero powstał dział Siatkówka...MLB oraz piłka ręczna..rozwincie te tematy a pozniej myslcie o nastepnych rzeczach...

Do góry Bottom