a cos innego niz bet24 ?? bo akurat w tym buku konta nie mam juz :/bet24 freebet do 50zl w wypadku przegranego zakladu
Specjalnie dla naszych polskich klientów zorganizowaliśmy konkurs na finał Ligi Mistrzów! Już w środę FC Liverpool zmierzy się z AC Milanem w Atenach, a w tym czasie w Polsce... wspaniała promocja dla naszych klientów!
Zagraj zakład na dokładny wynik tego meczu za przynajmniej 11 zł i weź udział w losowaniu nagrody z puli 1111 zł ( podział: 10 x 111zl ) w przypadku gdy nie trafisz właściwego wyniku.
A to jeszcze nie koniec! Jeżeli powtórzy się sytuacja z pamiętnego finału dwa lata temu, w którym po 0:3 na koniec pierwszej połowy mecz zakończył się remisem 3:3 – potroimy pulę nagród w konkursie do 3333 zł (podział 10 x 333 zł)!
Też nic więcej nie znalazłem :-?a jakis dokladny do tego Betsson regulamin bo nie widze na stronce :mrgreen:
no ja tez tak na poczatku myslalem bo otrzymalem od nich takiego maila:Albo coś ze mną nie tak albo jeszcze rano było że zwracają kase za dowolny przegrany zakład na finał LM, maks 50zł
Dostałem dokładnie to samo. Nie wiem czy na stronie głównej było od początku to co jest teraz ale to jest małe przegięcie. Ciekawe jak by to rozliczylino ja tez tak na poczatku myslalem bo otrzymalem od nich takiego maila:Albo coś ze mną nie tak albo jeszcze rano było że zwracają kase za dowolny przegrany zakład na finał LM, maks 50zł
50% bonusu i freebet 50zl na Lige Mistrzow!
Na dzisiejszy wieczor przygotowalismy specjalna oferte - proponujemy freebeta na final Champions League. To proste - zaloguj sie, typuj dowolny zaklad na mecz AC Milan - Liverpool (takze live), a jesli przegrasz, zwrocimy Ci postawiona stawke (max.50zl, tylko pierwszy zaklad).
Nie zapomnij, ze wciaz czeka na Ciebie bonus 50% od pierwszego depozytu (max. 100zl)!