>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje na Stryyke

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Stryyke powraca w nowym temacie w dziale promocje. Pozwalam sobie go otworzyć ponieważ nadchodzące ME 2008 to specjalna okazja oraz ciekawe promocje.
1. Konkurs na najwyższe AKO

Zasady są bardzo proste. Do konkursu zalicza się tylko zakłady oddane na spotkania Euro 2008 (zakłady oddajemy oczywiście na http://www.stryyke.com a nie na forum). Liczony jest każdy zakład od min. 5 euro i zawierający min. 3 spotkania. Wyniki można śledzić na specjalnie z tej okazji stworzonej tablicy liderów. 3 najlepszych otrzyma dodatkowo do swoich wygranych następujące nagrody:
1. 250€
2. 150€
3. 100€

2. Bonus - EURO 2008. 50% od pierwszego aż do 50 euro!!!
Główne zasady:
- Bonus tylko dla nowych użytkowników
- Obrót 6 razy bonus plus 1 raz depozyt po kursie 2,0
- wpłata również MB, wypłata tylko na konto bankowe
- bonus dopisywany jest ręcznie, po otrzymaniu maila potwierdzającego chęć uczestnictwa w akcji (może być na adres [email protected] ) i wcześniejszym oddaniu min. 1 zakładu
- bonus jest oczywiście tylko na zakłady
3. Poszerzona oferta zakładów i jedne z lepszych (jeśli nie najlepsze) kursy w sieci.
Oferta zawiera wszystkie popularne formy zakładów typu podwójna szansa, over/under, handicap, oraz wiele wiele innych. Poszerzona oferta będzie również dostępna po mistrzostwach. Porównać nasze kursy można od niedawna również na największej tego typu i znanej platformie, do czego zachęcam

O 0

olgierd

Użytkownik
Panie Stryyke Expercie a więc tak:
1. Konkurs durnowaty jakich pełno w sieci z okazji ME, kto gra tasiemce na kurs poprostu nie zna się na prawdziwej bukmacherce, innymi słowy zwykła lipa,
2. Żadna rewelacja przed EURO 2008 pełno podobnych w sieci, a warunki obrotu jedne z gorszych, no chocby nie tylko dla nowych;
mimo to w dwóch pierwszych punktach gotów jestem przymknąć oko, ale
3. To już zupełna przesada - jedne z największych marż w sieci, a oferta powiedzmy nie za szeroka, choć znośna;
za to musze Was pochwalic za wypłaty - w tym obecnie, przynajmniej na MB, jesteście dla mnie w ścisłej czołówce, a to lubię :)

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Panie Stryyke Expercie a więc tak:
1. Konkurs durnowaty jakich pełno w sieci z okazji ME, kto gra tasiemce na kurs poprostu nie zna się na prawdziwej bukmacherce, innymi słowy zwykła lipa,
2. Żadna rewelacja przed EURO 2008 pełno podobnych w sieci, a warunki obrotu jedne z gorszych, no chocby nie tylko dla nowych;
mimo to w dwóch pierwszych punktach gotów jestem przymknąć oko, ale
3. To już zupełna przesada - jedne z największych marż w sieci, a oferta powiedzmy nie za szeroka, choć znośna;
za to musze Was pochwalic za wypłaty - w tym obecnie, przynajmniej na MB, jesteście dla mnie w ścisłej czołówce, a to lubię :)
Olgierd. Wiadomo, że konkurs nie jest skierowany do wszystkich i nie jest &quot;krojony&quot; pod forum. Konkurs specjalnie dla fb to zupełnie inna sprawa. Rozmowy na ten temat trwają, że się tak tajemniczo wyrażę ????
Bonus jest jaki jest. Złożyło się na to wiele czynników. Oczywiście zgadzam się z tym, że są lepsze oferty ale zobaczymy co powie bah po ME.
Dodałem trzeci punkt celowo gdyż do tej pory czyli pomimo funkcjonowania na rynku od ponad roku stryyke miał w ofercie tylko zakłady 1x2. Udało się wreszcie poszerzyć ofertę co pokazuje, że obietnice nie były rzucane na wiatr. Teraz kolej na dalszy rozwój, w najbliższym czasie będą to pewnie zakłady live.
Kwestię kursów rzuciłem celowo prowokacyjnie ale nie pod publiczkę. Dostałem bowiem informację, że na ME będzie agresywnie jak nigdy dotąd. Czy to zapowiedź bez pokrycia zobaczymy już w weekend.

Edit
Kursy na pierwsze spotkanie Szwajcaria - Czechy już teraz bardzo konkurencyjne.

E 0

elkas

Użytkownik
Oczywiście zgadzam się z tym, że są lepsze oferty ale zobaczymy co powie bah po ME.
BAH po mistrzostwach płaci bardzo szybko, mądrze przemyśleli promocje zarobili kupę sianka ???? Wypłaty jak się czyta po forach idą szybko, sprawnie i bez ceregieli..
A Stryyke... na ten temat wypowiem się niedługo, bo teraz ... liczę na Pana pomoc, bo nie wszyscy to kombinatorzy, a warto chyba trzymać &quot;długofalowych&quot; klientów.

Pozdrawiam

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Dajmy już spokój z tymi porównaniami. A już w zupełności do takich marek jak bah. No i nie spekulujmy w temacie o stryyke ile siana zarobili na promocji z okazji euro ????
Skoro już pojawił się temat promocji na zakłady to skorzystam z okazji.
Start &quot;nowej&quot; promocji był przewidziany na poniedziałek ale jest ona już dostępna teraz. Szczegóły promocji: https://www.stryyke.com/bet_promotion?content=maybonus
Update polskiego tekstu w najbliższym czasie.

E 0

elkas

Użytkownik
Dostałem wypłatę, dziękuję za pomoc. Mam nadzieję że kwestia transakcji w Stryyke będzie coraz sprawniejsza.

S 0

stach03

Użytkownik
Dajmy już spokój z tymi porównaniami. A już w zupełności do takich marek jak bah. No i nie spekulujmy w temacie o stryyke ile siana zarobili na promocji z okazji euro ????

Skoro już pojawił się temat promocji na zakłady to skorzystam z okazji.

Start &quot;nowej&quot; promocji był przewidziany na poniedziałek ale jest ona już dostępna teraz. Szczegóły promocji: https://www.stryyke.com/bet_promotion?content=maybonus

Update polskiego tekstu w najbliższym czasie.
Ile razy trzeba obócić depozytem i bonusem??

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Korzystając z okazji by podbić temat podsumuję obecną promocję na stryyke.
- Bonus wynosi teraz max 25 euro i nazywa się SUMMER BONUS
- wpłaty mogą się odbywać wszystkimi metodami płatniczymi ale wypłaty tylko na konto bankowe
- obrót 6 razy bonus, jeden raz depozyt po kursie 2,0
- bonus będzie dopisywany po tym jak użytkownik odda min. 1 zakład i napisze maila ze swoim nickiem do supportu (może być na adres [email protected] )
- bonus jest tylko dla nowych graczy.
Więcej na temat tej akcji znajdziecie tutaj:
https://www.stryyke.com/bet_promotion?content=maybonus
Dodatkowo na stryyke toczy się w tej chwili tzw. SUMMER RACE. Jest to oferta dla tych użytkowników, którzy lubią konkursy na najwyższe AKO. W każdym tygodniu zwycięzca dostanie dodatkowo do swojej wygranej 50 euro gratis.
Zasady są proste:
- min. kwota zakładu kombi to 5 euro
- min. kurs łączny to 10,00
- zwycięzca dostaje 50 euro
- wyniki będą dostępne na specjalnie w tym celu zorganizowanej tablicy wyników
- jeśli w danym tygodniu nie zostanie wyłoniony zwycięzca 50 euro przechodzi na następny tydzień.
Więcej na temat tej akcji znajdziecie tutaj:
https://www.stryyke.com/bet_promotion?content=summer_race

Przypominam również, że już 15.08 o godzinie 20:00 zostanie rozegrany turniej pokerowy dla użytkowników forum.
Więcej na ten temat w odpowiednim wątku na forum:
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=21810
I dodam oczywiście tutaj, że stryyke od dzisiaj jest w nowej szacie ????

Do góry Bottom