>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje fortuna

C 0

canton

Użytkownik
Jest jakaś promocja 500 zł u ziemniaka Fortuna, nie moge doczytać szczegółów może ktoś korzystał, proszę braci forumowiczów o szczegóły tej promocji

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jest jakaś promocja 500 zł u ziemniaka Fortuna, nie moge doczytać szczegółów może ktoś korzystał, proszę braci forumowiczów o szczegóły tej promocji
Oferta powitalna. Ale najlepiej otwórz sobie ich strone i poczytaj regulamin tej oferty.

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Jeśli dobrze rozumiem regulamin, przy wpłacie 500 zł trzeba zagrać za 2000 zł (kupony wliczające się do obrotu z łącznym AKO 1.9) i dostaje się wtedy 500 zł bonusu? można kombinować np kursy 1.01*1.02*1.89 na jednym kuponie?

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Właśnie w regulaminie jest tylko o całkowitym kursie 1.9 z trzema zdarzeniami, nie ma nic na temat minimalnego kursu jednego zdarzenia co mnie trochę dziwi bo zazwyczaj są takie ograniczenia. Jeszcze jedno pytanie, czy zakład DNB (remis, no bet), puszczony po kursie 1.9 (wraz z dwoma innymi zakladami) ale rozliczony po kursie 1.0 (w przypadku remisu) liczy się do obrotu czy też nie?

C 0

canton

Użytkownik
Dzięki, dzisiaj się wybieram do punktu, regulamin jest ok, ale nie przyznaje mi opcji bonus klikając ze trony głównej Może dlatego, że mam zwykłą kartę do tradycyjnych zakładów i nie jestem nowy, chociaż nie wynika to z regulaminu?
Dzięki za poświęcony czas.

Z 0

zaq12wsx16

Użytkownik
Widziałem wypowiedź gościa któremu też nie przyznali bonusa, bo miał kartę do tradycyjnych zakładów.
Ma ktoś pomysł w jaki sposób wykonać ten obrót 4x kwotą wpłaty?

Do góry Bottom