>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja

F 0

frey

Użytkownik
Witam, mam pytanie odnośnie obecnej promocji w expekcie. Wpłacamy minimum 100PLN na konto gramy załóżmy ze wygrywamy i mamy na koncie np 250PLN. Żeby wypłacić musimy trzykrotnie obrócić bonus i kwotę depozytu, co to znaczy? Nie wiem czy dobrze rozumiem ale tzn że musimy zagraz trzy razy za 250 czy co? dzieki za wyjasnienie.

dziubla 0

dziubla

Użytkownik
Zgadles...

P.S. Czy znajde tu kiedys link do jakiegos buka bez REFlinka? :zy3ou: Kazdy tylko pyta o cos nawet jak zna odpowiedz byle by wpierdolic wlasny reflink...

D 0

disi

Użytkownik
Witam, mam pytanie odnośnie obecnej promocji w &lt;u&gt;Expekcie&lt;/u&gt;. Wpłacamy minimum 100PLN na konto gramy załóżmy ze wygrywamy i mamy na koncie np 250PLN. Żeby wypłacić musimy trzykrotnie obrócić bonus i kwotę depozytu, co to znaczy? Nie wiem czy dobrze rozumiem ale tzn że musimy zagraz trzy razy za 250 czy co? dzieki za wyjasnienie.
źle rozumiesz--musisz obrócić kwotą 500 pln ( bo początkowy 100 PLn w regulaminie już wliczają ???? - nieważne w jakim terminie , w jakich stawkach :!: -- możesz 500 zakładów po 1 PLN- ich to nie obchodzi :twisted: pzdr.

Do góry Bottom