>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Interwetten - Zgarnij 50% bonus powitalny

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Promocja w Interwetten - Zgarnij 50% bonus powitalny
Promocja w Interwetten
MEGAPROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości 50% do 50 euro!

Zgarnij powitalny bonus w wysokości 50%. Aż do 50 Euro czeka na Ciebie w Interwetten.com
Super promocja w Interwetten! Nie możesz jej przegapić! Do 200 zł bonusu powitalnego z atrakcyjnymi warunkami! Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz i zgarnij bonus w Interwetten. Bukmacher godny polecenia z atrakcyjnymi kursami i szeroką ofertą. Dołącz do miliona zadowolonych użytkowników Interwetten! Na pewno nie pożałujesz.
Poniżej krótka instrukcja otrzymania bonusu:
1. Zarejestruj się w Interwetten ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania bonusu Kliknij i zarejestruj konto tutaj &lt;= i
====&gt; PROMOCJA na Interwetten &lt;====
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;.
2. Dokonać depozytu na swoje konto gracza po rejestracji
3. 50% od sumy wpłaty zostanie automatycznie dodane do konta! Aż do 200zł!

Warunki promocji:
Promocja obejmuje okres: 06. 08. 2007 14:00 – 31. 07. 2008 21:00.
Maksymalna kwota przyznanego bonusu nie może być większa niż: 50 EUR, 75 CHF,50 USD, 75 SGD, 30 GBP, 30 CYP, 300 Dkk, 300 NOK, 900 SEK, 75 TRY , 200 PLN, 1.250 CZK, 12.500 HUF, 150 RON, 75 TRY.
Bonus jest przyznawany każdej osobie, która dokona depozytu w podanym wyżej przedziale czasowym. Bonus jest przyznawany tylko i wyłacznie dla osób dokonujących depozytu do Interwetten po raz pierwszy.
Interwetten zastrzega sobie prawa do usuwania kont graczy (grup graczy) łamiących regulamin niniejszej promocji lub wyłudzających bonus. Interwetten zastrzega sobie prawo do zakończenie promocji w dowolnym momencie jej trwania!
Minimalna kwota depozytu nie może być niższa niż 10 euro.
Bonus dotyczy wszystkich metod płatności oferowanych przez Interwetten. Przy wpłacie poprzez konto bankowe decyduje data złożenia depozytu. Przyznana kwota bonusu wraz z kwotą depozytu musi być przynajmniej pięciokrotnie obrócona w Interwetten przed jej wypłacaniem.
Do obrotu są wliczane zakłady singlowe lub kombinacyjne z minimalnym kursem – 2.00. Zakłady systemowe, gry w kasynie oraz poker nie są wliczane do obrotu! Interwetten zastrzega sobie prawa do usuwania kont graczy (grup graczy) łamiących regulamin niniejszej promocji lub wyłudzających bonus. Interwetten zastrzega sobie prawo do zakończenie promocji w dowolnym momencie jej trwania!
Przyznana kwota bonusu musi być obrócona w Interwetten przed upływem 30 dni od daty przyznania bonusu. .

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Fajne promo, tylko trzeba pamietac ze nawet jak sie wplaci MB, to wyplata moze byc tylko na konto bankowe, lekka paranoja :|

bodi 70

bodi

Użytkownik
To nie paranoja tylko Firmy tak się zabezpieczają przed oszustwami i braniem po kilka bonusów przez 1 osobę.

K 18

klakson

Użytkownik
Ten Bukmacher Jest Poprostu Za.... !! Wygrałem tam juz ok 4000 zl i pewnie dlatego go lubie ???? . Dobre Kursy Szybkie wyplaty na mb bo na bank trwa to troche dlugo ;) oraz bardzo dobry live ! Chodz nie jest to bwin jesli chodzi o zaklady live ????

rykos 0

rykos

Użytkownik
Fajna promocja, wiec skorzystalem (50$ + 25$ bonusu) =]. Czyli obrocic musze 75$*5, przy AKO : 2,00++ z tego co rozumiem ( jesli zle to mnie poprawcie ).

H 0

hall

Użytkownik
hej mozecie mi pomoc jak tam zrobic przelew? gdzie wprowadzic kod IBAN,a gdzie SWIFT ? Czy w tytule wpisac swoj login ? pomozcie prosze

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Mam pytanie w interwetten zarejestrowalem sie juz jakis czas temu chyba z 2 lata temu jakas promocja byla wtedy voucher na 10 euro chyba i pytanie czy moge teraz ubiegac sie o bonus 50 % ? od pierwszego depozytu ? wyslałem do nich maila ale jakos nie odpisuja moze sie orientujecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam pytanie w interwetten zarejestrowalem sie juz jakis czas temu chyba z 2 lata temu jakas promocja byla wtedy voucher na 10 euro chyba i pytanie czy moge teraz ubiegac sie o bonus 50 % ? od pierwszego depozytu ? wyslałem do nich maila ale jakos nie odpisuja moze sie orientujecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Już dostałeś odp. Ale raczej niema takiej opcji ! Ponieważ już dawno jesteś ich userem , Napisz do supportu z zapytaniem jeszcze raz. Ale raczej nie

robertcorey 1

robertcorey

Użytkownik
&quot;Przyznana kwota bonusu musi być obrócona w Interwetten przed upływem 30 dni od daty przyznania bonusu.&quot;
Ten punkt troche zniecheca , jak sie spiesze to przegrywam ????

A 0

adax11

Użytkownik
zostałem oszukany przez tego bukmachera wpłaciłem tam 200 złotych dostałem bonus i go obróciłem i udało mi się ugrać 1400 zł, moje konto zostało zweryfikowane i zleciłem wypłate 150 zł na konto bankowe, między czasie zacząłem grać w pokera po obróceniu tego bonusu na zakłady wpłaciłem sobie tam 500 zł i wyrobiłem ten 100 % bonus, następnego dnia chce wejśc na konto a tu pisze mi że zła nazwa użytkownika lub hasło, pisze do suportu o co chodzi a oni odpisali że pańskie konto zostało zamknięte z powodu wyłudzenia bonusa, pisałem do nich kolejne maile ale nie raczyli mi odpisać, czy ktoś wie co mogę zrobić w tej sytuacji by odzyskać pieniądze ?:cry: czy jest jakis organ do ktorego moge sie zwrocic ?

nie polecam tego bukmachera, widocznie za duzo wygrywalem i bylo im to nie na ręke????

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Z przelewem bankowym na ich konto to ja mam problem,jest to przelem zagraniczny Interwetten Malta,bank Raifhaissen mam swift mam iban ale mój bank żąda adresu dokładnego odbiorcy, bo ich system przy przelewach za granicę takich danych wymaga???

Do góry Bottom