>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

promocja w Expect 100%

radek03 90

radek03

Forum VIP
mam pytanie : Czy jesli wpłace mój pierwszy depozyt w expekcie np. 50 zł i chcę skorzystać z promocji 100% to musze zawrzec zakład za całą tą sumę czy tylko za kwote minimalną 40 zł a reszte moge sobie zostawic??

A 0

aa

Użytkownik
Ja mam takie pytanie, jak ja wpłaciłem 200 zl i przegralem je i teraz dostane spowrotem te 200 zl w ramch tego bonusa to czy ja:
-moge juz normalnie grać np. za 100zl kupon i czy moge grac 1 mecz na live?
-czy musze grac tymi 200 zl za 1.50 przelicznik i trzy razy to obrocic?
Pytam się, ponieważ nie jestem pewien, a od kolegi słyszałem, że on po tym jak jemu zwrocili pieniądze mógł już grac normalnie ( a ta zasada, ze 3 razy trzeba obrócić to funkcjonuje wtedy gdybym wygrał pierwszy kupon).
Proszę o jak najszybszą odpowiedż (jeśli mnie ktoś nie zrozumiał o co mi chodzi to proszę o napisanie tutaj niejasności a ja postaram się to wytłumaczyć dokładniej).

Z góry dzięki za odpowiedź!!

A 0

aa

Użytkownik
Sorry, ale nie rzeczytalem wczesniejszych postów z pytan do expekt ????
Czyli rozumiem, że jak oddadzą mi 200 zł to np. moge postawic za byle jaką kwote np 10zl ale przelicznik zawsze musi byc te 1.50 az do tej pory poki nie obróce 3 razy tej sumy czyli łacznie 600zl??
Prosze napisać czy teraz dobrze kapuje.

Z góry dzięki!!

W 0

willa39

Użytkownik
Mozesz grac nawet po 1.2 , ni emusisz wcale po 1.5, jednak wtedy nie bedziesz mogl wyplacic dopoki nie zagrasz po 1.5 calego 600 na raty itp, ale to nie oznacza ze nie mozesz sobie postawic po 1.2 lub 1.3 - bo mozesz - tylko do obrotu to sie nie wliczy - ale kase normalnie mozesz wygrywac po kazdym kursie

T 0

taziii

Użytkownik
mam tylko 1 pytanie tak dla pewnosci.

Aby otrzymac ten bonus musze zagrc 1 zaklad po kursie 1.5 i tu moje pytanie.

Czy to musi byc singel po 1.5 czy moze byc AKO po kursie 1.5?

Do góry Bottom