>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w ComeOn: 25 spinów za obrót!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
PROMOCJA OBROTOWA COMEON- TYLKO U NAS

25 spinów w kasynie za obrót 500PLN w zakładach

Promocja jest skierowana do wszystkich nowych graczy Comeon.
Jeśli nie masz konta gracza w ComeOn to zarejestruj się już teraz z poniższego linku:
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; Kliknij i zarejestruj konto tutaj &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;
Tylko rejestracja z linków w tym poście uprawnia do otrzymania specjalnego bonusu w wyższej kwocie do - 500 PLN! + upoważnia do promocji obrotowej.
Zasady promocji są bardzo proste.

Gracz, który dokona obrotu na kwotę tylko 500PLN otrzyma automatycznie 25 spinów w kasynie ComeOn na grę Reel Rush.
Warto zaznaczyć, że wygrane z 25 spinów nie podlegają obrotowi, czyli wygraną można od razu wypłacić!
Do obrotu kwalifikują się tylko kupony z minimum 2 zdarzeniami (kombo) z kursem AKO min. 2.0
Promocja ważna do końca sierpnia. Obrót liczy się od dnia dzisiejszego.
KLIKNIJ i zarejestruj się na www.ComeOn.com

T 15

tomek055555

Użytkownik
Czy promocja Darmowe Spiny łączy się z promocją 300% od depozytu? I jeśli nie rejestrowałem się z tego linku to czy mogę wziąc udział w promocji Darmowe Spiny?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy promocja Darmowe Spiny łączy się z promocją 300% od depozytu? I jeśli nie rejestrowałem się z tego linku to czy mogę wziąc udział w promocji Darmowe Spiny?
Promocje łączą się.
W celu otrzymania darmowych spinów należy się zarejestrować z promocyjnego linku lub linku, które są podane na forum. Inne opcji nie ma, gdyż spiny są dopisywane automatycznie po przekroczeniu obrotu na kwotę 500pln

Do góry Bottom