>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Betsson - Bonus Expert - Kasa Co Miesiąc!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Bonus Expert - Kasa Co Miesiąc!
*** START – 1 CZERWCA 2011 ***

.
Bonus Expert to wielomiesięczna kampania, która ma na celu regularne nagradzanie naszych najlepszych graczy!
Bo czemu tylko nowi Użytkownicy mają zasługiwać na premię!? Ekstra kasa powinna wędrować przede wszystkim do najlepszych graczy!
O co chodzi już wiecie z filmiku
(TUTAJ).
Poniżej znajdziecie tabelę wg. której wypłacane będą nagrody oraz kilka punktów, o których warto pamiętać!

Więcej informacji na stronie Betsson
Rejestracja w Betsson!

========

Bonus Expert to wielomiesięczna kampania, która ma na celu regularne nagradzanie naszych najlepszych graczy!
Bo czemu tylko nowi Użytkownicy mają zasługiwać na premię!? Ekstra kasa powinna wędrować przede wszystkim do najlepszych graczy!
O co chodzi już wiecie z filmiku (patrz niżej). Poniżej znajdziecie tabelę wg. której wypłacane będą nagrody oraz kilka punktów, o których warto pamiętać!

&lt;object width=&quot;640&quot; height=&quot;390&quot;&gt;

&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/FwsgYT2TKTE&amp;hl=en_US&amp;feature=player_embedded&amp;version=3&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;390&quot;&gt;&lt;/object&gt;

Rejestracja w Betsson!

kha1 40

kha1

Użytkownik
Podoba się Wam ten motyw z filmikami instruktażowymi? Jeszcze tego chyba nikt nie stosował (bynajmniej w Polsce). Miła inicjatywa.

zaps 7

zaps

Użytkownik
o tego szukalem kilkakrotnie zapisywalem sie do tej promocji ale ciagle nie ma mnie w tabeli czemu tak jest ? wczoraj widzialem ze maja jakis problemy z tabela ale wusmie z tydzient emu juz sie zapisywalem i mnie nie bylo

S 20

sav1ola

Użytkownik
Betsson Expert
Czy braliście udział w Bonus Expercie?
W lipcu Betsson wypłacił astronomiczną kwotę ponad 228 tys PLN w nagrodach! Co łącznie z miesiącem poprzednim daje nam aż 350 000 PLN!
W sierpniu z tego co widzę z przyczyn technicznych promocji nie będzie, ale ruszają we Wrześniu, a ja na pewno biorę w tym udział.
Więcej info:
http://about.betsson.com/pl/bonusexpert/

Mad/ Był temat, jak dla mnie promocja bardzo słaba, zeby załapać sie na najniższy próg tych 11 ptk i dostać całe 100% do 100zł trzeba ponad tysiaka być na czysto na plusie bo licza sie tylko wygrane kupony, większe ilości punktów to nawet nie sprawdzam bo kosmos

A 861

amigo007

Użytkownik
Liczy się też kurs kuponu, na tej stronie z kalkulatorem punktów sprawdziłem. To żeby dostać 11 punktów to trzeba zagrać za 1000zł po kursie 4.17. A to wszystko żeby dostać bonus od wpłaty 100% do 100zł. Oczywiście kupon za 1k zł z kursem 4.17 MUSI być trafiony żeby dostać bonus. Grając np. kursem 1.80 za 1000zł dostaniemy tylko 2.05 punkta. Chociaż z drugiej strony to może być dobre rozwiązanie dla grających taśmy. Taśma za 2zł z kursem 93.20 da nam 11 punktów, trzeba tylko taką taśmę trafić :)

kha1 40

kha1

Użytkownik
W sierpniu wydano 350 000 złotych (za lipiec), ciekawe jakie podsumowanie będzie za obecny miesiąc. Żałuje, że nie grałem w to od początku...
@down - sorki, dopiero wykopywałem stare maile i nawet nie zwróciłem uwagi ????

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Jakbyś się interesował to byś wiedział, że w tym miesiącu nie ma tego bonusu. A niby ulubiony bukmacher, a takich podstawowych spraw nie znasz.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Droga do Euro 2012: obstawiaj i zgarnij 100 PLN!
Coraz więcej emocji towarzyszy eliminacjom do Euro 2012! Możesz teraz obstawić aż 47 meczów kwalifikacyjnych, które mogą dać nam odpowiedź kogo zobaczymy na boiskach w Polsce i na Ukrainie!
Aby to uczcić przygotowaliśmy wspaniałą ofertę: 100 PLN ZA DARMO!
Aby zgarnąć swój bonus jedyne co musisz zrobić to wypuścić między 1-6 września zakłady kombinacyjne , zawierające przynajmniej jeden zakład z kwalifikacji do Euro 2012. Za każde 250 PLN, które wpłacisz na zakłady otrzymasz od nas 50 PLN!
Wypuść zakłady za całkowitą sumę 500 PLN, a otrzymasz od nas 100 PLN za DARMO!

Zasady i Warunki:
- Okres Promocji: kupony wypuszczone od 01/09/2011 do 06/09/2011.
- Do tej oferty zaliczają się tylko kupony z 3 lub więcej zakładami, zawierające przynajmniej jeden zakład z kwalifikacji Euro 2012.
- Maksymalna wartość bonusu to 100PLN na klienta. Bonus będzie wypłacony w ciągu dwóch dni od końca promocji.
- Bonus musi być obrócony 5 razy przy kursie 1,50 lub wyższym, abyś mógł go wypłacić.

L 51

legionista880

Użytkownik
wchodze na strone i nie widze juz tego bonus experta typowe no kur...typowe
smieszny buk, polacy ich wypieprzyli na 300 patykow z kawalkiem i betsson poszedl z torbami i zwinal interes
przeciez to smieszne:grin:
ta promocja byla z gory skazana na porazke i buk zrobil co powinien zrobic tylko po co te brednie o wielomiesiecznej kampanii?
panowie jak sie nie ma miedzi...
kto odpowiada za promocje, ja pytam co tam robi dzial marketingowy/finansowy?
nie no normalnie jaja druga swietna akcja po &quot;1zl od betsson na poczatek&quot;
:grin:

Do góry Bottom