>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Betgun - Pytania, komentarze itp.

daimler 14

daimler

Forum VIP
W tym temacie proszę pisać wszystko na temat aktualnej promocji w Betgun

Warto odwiedzić (LINKI):

Szczegóły promocji
Informacje o Betgun
----------------

Siemka :wink:

Ludzie korzystajcie z tej promocji !!! Świetna promocja sam z niej skorzystalem nie ma żandych problemów z doliczaniem kaski :wink: w razie czego to mail do supportu i wszystko gra .

Polecam :!:

Edit: Marcin-Odra

peja 1

peja

Użytkownik
Ludzie rejestrujcie się w Betgun ????

1. Super Live support
2. Brak minimalnej wpłaty
3. Bardzo dobre kursy
4. Przy wypłacie nie chcą dokumentów torżsamości
5. Możesz wypłacać na czyje chcesz konto bankowe
6. aktualna promocja ????

Ja już gram :p i nie żałuje, mój ulubiony buk :twisted:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Coś mi tutaj nie pasuje. Jak jest do 120zł to znaczy że jak wpłace 90zł to dostanę te 90zł +30% wpłaty=120.
Czy jak sobie wpłacę 10zł to oni mi i tak dopiszą 120. :twisted: wiem że się zgrywam ale coś mi tutaj nie za bardzo pasuje-gdzieś musi być jakieś halo bo te warunki które opisaliście nie są zbyt wystarczejące (że dopisują za free 120zł czy w końcu 30% od wpłaty ale nie moze to być więcej niż 120zł tego bonusu)
Przecież jak wpłace 600zł to przecież nie dopiszą mi 200zł bonsusu-tak mam to rozumieć. Że max wysokość tego bonusa to 120zł. Czyli max depozyt dzięki któremu otrzymam pełen bonus (rzekome 120zł) to ok 400zł.

Hmmm czyli nie dobra promo z bonusem, ale żeby w całości tego bonusa skonsumować trzeba sporo wpłacić ale i tak jest spoko ????

lucek 250

lucek

Użytkownik
Jak betgun da 100% od depozytu to sie do nich moge zapisac - tak jak kazdy szanujacy sie bukmacher robil/robi na poczatku swej kariery - a oni istnieja moze rok i nie dali chyba wiecej jak 30%.... kpina;)

Osobiscie polecam innych bukmacherow - ktorzy daja znacznie wiecej - betson - 100%, bet24 - 50% ale ma niskie kursy, betway 100%....GB 100%....

Do góry Bottom