>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja na weekend w Expekt

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Damy Ci ekstra 40 PLN jeżeli Twój pierwszy zakład okaże się przegrany!
Nie przegap naszej oferty live betting w ten weekend, kiedy Hamburg spotka się z Bayern Munich, Manchester United zmierzy się z Everton a Juventus zawalczy o lepszą pozycję w tabeli starając się pokonać Cagliari.

Oto jak możesz skorzystać z tej oferty:
Złóż zakład na żywo na: Hamburg-Bayern Munich, Man Utd-Everton i/lub Juventus-Cagliari za stawkę pomiędzy 12 PLN - 80 PLN.
Jeżeli będziesz jednym z pierwszych 100 graczy, którzy złożą taki zakład i będzie on zakładem przegranym - otrzymasz zwrot 50% stawki aż do 40 PLN.
Przejdź do sekcji zakładów na żywo

Przykład: Jeżeli będziesz jednym z pierwszych 100 graczy, którzy przegrają swój pierwszym zakład live założony na spotkanie Man Utd - Everton, otrzymasz zwrot 50% stawki, aż do 40 PLN.

Więcej informacji na stronie Expekt

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
no super promo.tylko co mi z tego że polowe zwrócą jak drugą połowe wtopie.ogólnie expekt zszedł na psy.zablokowali mi konto i nie odpisuja na emaile.a i pewnie obrót 6 razy jescze po kursie 1,5

C 0

cisy

Użytkownik
Dostal ktos zwrot? Ja zagralem w ten weekend w 1 minucie, moze nawet pierwszych 30s i czekam na zwrot. Dam znac jak otrzymam.

Zwrot juz na koncie ???? Kolejny + dla expektu

Pozdr

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
nie chce mi sie nowego tematu zakładać

W każdą niedzielę oferujemy 2 darmowe gry w każdej godzinie pomiędzy 14.00 a 18.00 CET w pokojach 75 ball.

to chyba o bingo chodzi czy się mylę ?

Do góry Bottom