>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja Moneybookers

cala 37

cala

Użytkownik
Ktos dostal taki email???:
WIELKA PROMOCJA!!
MAMY DLA PAŃSTWA BONUS AŻ DO WARTOŚCI 300 ZŁ!!OFERTA WAŻNA DO 30 LUTEGO
WPŁAĆ NA SWOJE KONTO MONEYBOOKERS KWOTĘ MINIMUM 100 ZŁ A OTRZYMASZ OD NAS BONUS W WYSOKOŚCI 100% OD DOKONANEGO DEPOZYTU AŻ DO 300 ZŁ
PO DOKONANIU PŁATNOŚCI ODEŚLIJ NAM EMAIL-A ZWROTNEGO Z POTWIERDZONYMI DANYMI DO LOGOWANIA DO NASZEGO SYSTEMU WERYFIKACJI W CIĄGU 12 h OD WYSŁANIA E-MAILA OTRZYMASZ 100% BONUSU
PROMOCJA TYLKO DLA WYBRANYCH KLIENTÓW MONEYBOOKERS

oczywiscie smierdzi to na odleglosc wiec nie dac sie zrobic w .uja

simons 646

simons

Forum VIP
Mega dziwne ... dają kasę za darmo. Ja na Twoim miejscu bym pozmieniał hasło na MB i skontaktował się z obsługą MB. Bo mając na uwadze , liczne skargi na włamania, to mi wygląda tak jakby - &quot;włamaliśmy się na Twoje konto, wpłać nam stówkę&quot;
Zależy też od kogo tego meila dostałeś ????

simons 646

simons

Forum VIP
No jak to nie przekręt to już nie wiem ???? Tak jak pisałem, moim zdaniem ktoś ma Twoje hasło.
A jak zareagowało MB ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
No jak to nie przekręt to już nie wiem ???? Tak jak pisałem, moim zdaniem ktoś ma Twoje hasło.
A jak zareagowało MB ?
Minął tydzień od kiedy wysłał do nich mail a ty się pytasz jak zareagowali? U nich na odpowiedź czeka się co najmniej 2 tygodnie. ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Tak jak pisałem, moim zdaniem ktoś ma Twoje hasło.
ODEŚLIJ NAM EMAIL-A ZWROTNEGO Z POTWIERDZONYMI DANYMI DO LOGOWANIA
Plan szatański ????

Jeśli ktoś da się na to złapać to jest skończonym idiotą. To tak samo jakby ktoś zaczepiał ludzi na ulicy, brał od nich pieniądze i obiecywał, że za 15 minut przyniesie im więcej...

Nie wiem w jaki sposób moneybookers miałoby zareagować?

R 0

rostekk

Użytkownik
Jak ktoś chce dane do logowania to przecież wiadomo już, że wałek... najgorsze jest to, że wielu się łapie na to.

Do góry Bottom