>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja: Luty z ComeOn - wygraj wymarzony gadżet, koszulki, bonusy i inne nagrody...

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Promocja: L uty z ComeOn

Wygraj dodatkowe nagrody - tylko u nas!
plus 300PLN na więcej na STAR T - tylko u nas!

Tylko w lutym mamy do rozlosowania kilka ciekawych nagród:

1. nagrodę &quot;życzenie&quot; do kwoty 300PLN
2. nagroda &quot;życzenie&quot; do kwoty 200PLN
3. nagrodę &quot;życzenie&quot; do kwoty 100PLN
4. zestaw pokerowy
5. 8 bonusów, każdy o wartości 25PLN
6. 8 x 25 darmowych spinów
7. 4 unikalne koszulki forum.bukmacherskie.com
Dla osób, które nie zostaną wylosowane przewidzieliśmy nagrody pocieszenia!
Nagrody gwarantowane!

Oprócz tego, każdy nowy gracz może skorzystać z innych promocji:
Promocja w ComeOn: Bonus 300PLN na START - Tylko u nas!

Jak skorzystać z promocji i zakwalifikować do loterii

1. Gracz musi założyć konto w dniach 02 - 28 luty z promocyjnego linku:
&gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt;
Dla bezpieczeństwa zalecam przed wejściem i rejestracją wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

2. Dokonaj depozytu na minimum 50PLN i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z ComeOn
- 3 nagrody &quot;życzenie&quot;
(w przypadku wylosowanie właśnie Ciebie, otrzymasz wymarzoną nagrodę np. słuchawki czy grę na PC/PS3 itd do kwoty 300/200 lub 100pln. W zgłoszeniu należy podać 3 propozycje nagrody w przedziale cenowym jak wyżej, najlepiej podać link)
W tytule proszę wpisać &quot;luty z ComeOn&quot;

To wszystko :wink: Promocja jest przeznaczona tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com. Promocja trwa tylko do 28 lutego!
Nie będzie lepszej okazji do rejestracji konta w ComeOn niż teraz :wink:
Każdy kto się zgłosi otrzyma nagrodę!
Lista nagrodzonych zostanie ogłoszona w tym temacie do 5 marca.

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz!

cathos 58

cathos

Użytkownik
Bardzo ważne pytanko : Czy ta promocja łączy się z promocją rejestracyjną ? Czyli 100% bonusu od pierwszej wpłaty? Proszę o szybką odpowiedź:&gt;&gt;

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Czy ta promocja łączy się z promocją rejestracyjną ? Czyli 100% bonusu od pierwszej wpłaty?
Tak. Możesz bez problemu zyskać 300pln w ramach promocji, a dodatkowo wygrać jedną z nagród

Otrzymane punkty reputacji: +9
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyniki z promocji na miesiąc luty:
1. cococaba** - telefon komórkowy LG T375 Cookie Smart
2. matinho** - bluza z kapturem nike Fc Barcelona
3. Ashakel** - Pendrive 16gb
4. Salatek** - zestaw pokerowy
5. czarn** - 25PLN
6. lukaszim** - 25PLN
7. piterq** - 25PLN
8. mbudzyns** - 25PLN
9. donbagi** - 25PLN
10. woit** - 25PLN
11. pepsik** - 25PLN
12. luki8** - 25PLN
13. cath** - 25 spinów
14. 139129** - 25 spinów
15. pociag** - 25 spinów
16. lacz** - 25 spinów
17. Death** - 25 spinów
18. darj** - 25 spinów
19. plo1** - 25 spinów
Gratuluję.
Osoby, które wygrały nagrody rzeczowe proszę wysłać na adres email: [email protected] dane do wysyłki.
Proszę podać także numer telefonu do kontaktu np. kuriera. Nagrody zostaną wysłane w przyszłym tygodniu. Proszę odebrać nagrody, gdyż poprzednim razem firma otrzymała zwrot, bo osoba nie odebrała paczki.
Jeśli kogoś nie ma na liście, a zgłaszał się do promocji to pisać na maila lub na PW.
Wszystkie spiny są na gozno quest.
Freespiny na Gonzo są możliwe do dodania tylko w sytuacji, kiedy gracz zagrał przynajmniej 1 rundę na Gonzo Quest wcześniej za własne pieniądze. Taki wymóg techniczny NetEnt.
Pozdrawiam
Zobacz koniecznie:
Marcowa promocja z ComeOn- wygraj PS3+FIFA13+zestaw,bonusy, gadżety itd. Tylko u nas!

julek 421

julek

Użytkownik
Wszystkie spiny są na gozno quest.
Freespiny na Gonzo są możliwe do dodania tylko w sytuacji, kiedy gracz zagrał przynajmniej 1 rundę na Gonzo Quest wcześniej za własne pieniądze. Taki wymóg techniczny NetEnt.
jak to rozumieć? wcześniej chyba nie grałem w tej grze teraz postawiłem 1 pln(chwilę temu) to spiny powinny zostać dopisane za jakiś czas czy już przepadło :/?

//dzięki

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dzisiaj otrzymałem listę, ale nagrody zostaną dopisane do końca tygodnia.
Nagrody są wolne od wypłaty (czyli nic nie trzeba obracać).

Otrzymane punkty reputacji: +4
cathos 58

cathos

Użytkownik
jak to rozumieć? wcześniej chyba nie grałem w tej grze teraz postawiłem 1 pln(chwilę temu) to spiny powinny zostać dopisane za jakiś czas czy już przepadło :/?

//dzięki
Takie pytanie bo pierwszy raz mam styczność z kasynem ;) jak wykorzystujemy darmowe spiny ? Grając powiedzmy najniższą stawką i najniższą wartością monet nie odbiera nam kasy z konta czy jak to działa ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Takie pytanie bo pierwszy raz mam styczność z kasynem ;) jak wykorzystujemy darmowe spiny ? Grając powiedzmy najniższą stawką i najniższą wartością monet nie odbiera nam kasy z konta czy jak to działa ?
Jak już będziesz miał je dopisane do konta to po prostu po włączeniu gry na której masz spiny, pojawi Ci się komunikat o darmowych spinach i dopiero po ich wykorzystaniu będzie mógł ewentualnie grać za swoje pieniądze.

cathos 58

cathos

Użytkownik
Jak już będziesz miał je dopisane do konta to po prostu po włączeniu gry na której masz spiny, pojawi Ci się komunikat o darmowych spinach i dopiero po ich wykorzystaniu będzie mógł ewentualnie grać za swoje pieniądze.
Rozumiem. A jaka jest wartość takiego spinu? Mam na myśli , przykład : spin stawka 20, wartość monety 1 i powiedzmy wygrywam 50 monet. Czy to automatycznie idzie na moje konto ? Przepraszam z gory za takie (chyba) durne pytania ale nigdy wcześniej nie bawiłem się w takie rzeczy.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Rozumiem. A jaka jest wartość takiego spinu? Mam na myśli , przykład : spin stawka 20, wartość monety 1 i powiedzmy wygrywam 50 monet. Czy to automatycznie idzie na moje konto ? Przepraszam z gory za takie (chyba) durne pytania ale nigdy wcześniej nie bawiłem się w takie rzeczy.
Jeden spin = 1zł. Spinów z wygranych nie musisz obracać czyli po ich wykorzystaniu kasa jest na Twoim koncie i możesz ją normalnie wypłacić.

Otrzymane punkty reputacji: +3
death89 84

death89

Użytkownik
Też nie wiem czy dobrze zrozumiałem, z tymi darmowymi spinami. Czyli wystarczy, że sobie raz zakręce za 1zł?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom