>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja Expekt

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Dostałem takiego maila od expekt: Bonus 200$ został dodany do stanu twojego konta :Expekt przygotował w tym miesiącu wiele atrakcyjnych promocji pokerowych, dzięki którym zagrasz m.in. o 155 000 $ w gotówce czy też staniesz przed szansą na zakwalifikowanie się do turniejów z cyklu WSOP za mniej niż 1 $.

To jednak nie wszystko! Do stanu Twojego konta dopisaliśmy także bonus 200 $, który uwolnisz zbierając punkty lojalnościowe. Za każde 400 punktów otrzymasz 2 $ w gotówce.

Gromadzenie punktów FFP może pomóc Ci również w zdobyciu kolejnych 300 $. Osiągnij indywidualny próg punktowy, a dodatkowe fundusze będą Twoje.

Przeczytaj regulamin promocji.

Mamy nadzieję, że nasza czerwcowa oferta zachęci Cię do powrotu do gry w Expekt.

Zespół działu pokera

Nie wiem o co chodzi, wszedlem na konto expekt i nie mam nigdzie tej sumy ani w pokerze ani na koncie glownym.

act 16,6K

act

Użytkownik
będziesz dostawał po 2$ za każde 400 pkt lojalnościowych, aż do kwoty 200$

Otrzymane punkty reputacji: +2
simons 646

simons

Forum VIP
Czyli musisz wyrobić 400 FPP, żeby &quot;uwolnili&quot; Ci 2$ z tego 200$. To nie jest tak jak w bukmacherce, że masz bonus 200 $ i masz na koncie 200$, ale musisz zwrobić obrót, żeby wypłacić.
W pokerze (w tym przypadku) jest na odwrót ???? Najpierw musisz zrobić obrót, a później dostajesz (w ratach) bonus

Do góry Bottom