>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja bez zapisania się

S 0

stev

Użytkownik
Czekam na rozpatrzenie reklamacji, wnioskowalem o zweryfikowanie zdarzeń, które w promocji były wygrane choć przegrane,( prawo Pudziana) finalnie kupon wg promocji wygrany na dużą kwotę jak dla mnie. Nie dołączyłem do tej promocji bo o konieczności dołączenia nigdzie nie było napisane, nawet w regulaminie i dowiedziałem się o tym na chacie pytając dlaczego kupon przegrany.
Dostałem smsa z promocją, wpłaciłem, pod opisem był przycisk Graj i tyle. Gram u nich od czasu do czasu, nie pamiętalem że w promocję trzeba wchodzić w oddzielne miejsce. Miał może ktoś podobne zdarzenie u nich?

Waldi1979 3,8M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Nic nie jest napisane, żeby trzeba się było zapisywać, jednak trzeba było wybrać z oferty zakłady opisane

Promocyjne zakłady nazwane będą '1X2 - Ekstraklasowe Prawo Pudziana'.

Jeżeli tak zrobiłeś to powinni uznać, jeżeli wybrałeś zwykłą opcję 1X2 to w promocji nie wziąłeś udziału, przynajmniej ja tak rozumiem tą promocję

Szczegóły -> TUTAJ

Otrzymane punkty reputacji: +375
S 0

stev

Użytkownik
Stawiałem po wejściu z przycisku graj. Czy po postawieniu one się różnią od tych nie promocyjnych?

Waldi1979 3,8M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Stawiałem po wejściu z przycisku graj. Czy po postawieniu one się różnią od tych nie promocyjnych?
osobiście nie sprawdzałem, ale myślę, że był to osobny rynek po wejściu w mecz i rozwinięciu oferty, coś na wzór jak niektóre firmy mają super przewagę, że nie wystarczy zagrać 1X2 tylko wybrać na przykład "2 gole przewagi zakład wygrany" czy "Bezpieczny wynik" i często jest tam trochę niższy kurs. Jak nie masz na kuponie '1X2 - Ekstraklasowe Prawo Pudziana' to pewnie wybrałeś standardową ofertę i dlatego nie wziąłeś udziału w promocji.

A 43,8K

andyvelxaero

Użytkownik
To jest parodia bo skoro ktoś gra same mecze ekstraklasy to wiadomo że chodziło mu typowo o tą promocje która polecali. Pod względem bonusów to najlepszy jest superbet bo wystarczy napisać do nich że zapomniało się zapisać i dodają bonus czy freebet bez problemu nie ma znaczenia czy 20 czy 200
Betfan to kolejny prześmieszny buk. Robią promocję, w której wydzielają oddzielne zakłady z niższymi kursami na Prawo Pudziana. O ile szanuję kreatywność marketingową Betfana, to w poważnego grania nie ma co uprawiać u nich, jedynie zabawa.

Do góry Bottom