>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja Betsson dla wybranych

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Witamy Drogiego Maturzystę!

Zdajemy sobie doskonale sprawę, że pierwsze kroki w dojrzałość (typerską oczywiście) mogą nie być takie prostę, a nawet budzić pewną dozę niepewności co do swoich umiejętności. Ale bez obaw!

Aby ułatwić Ci start w świecie typowania, przygotowaliśmy dla Ciebie ekskluzywną ofertę. Specjalnie na naszych drogich maturzystów czeka premia 100% w postaci dodatkowyh 111 PLN dodawanych do ich Pierwszej wpłaty.

Pozostali klienci mają oferowane 50%.

Czyli zgodnie z zasadami matematyki, jeśli zasilisz swoje konto 10 PLN, drugie 10 PLN dostanesz od nas, jeśli bedzie to 50 PLN, dokładamy drugie tyle, jeśli wpłacisz 111 PLN dostaiesz maksymalny Bonus - czyli 111 PLN za friko!
A co jeśli wpłacisz 47,56 PLN? Hmmm... Tak! Drugie 47,56 PLN masz za darmo! ????

Oferta będzie ważna jednak tylko do końca miesiąca.
Wykorzystaj ją jak najszybciej, gdyż dla wszystkich dojrzałych maturzystów już niedługo będziemy mieli coś specjalnego!

Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego!

Załoga Betsson

W 74

woofer001

Użytkownik
Time Details
04/16/2010 10:30:16PM System: &quot;Witamy w Obsłudze Klienta Betsson.&quot;
04/16/2010 10:30:16PM URL Shown: &quot;https://www.betsson.com/pl/customer-service/&quot;
04/16/2010 10:30:27PM Session Started with Agent (Kasia)
04/16/2010 10:30:27PM xxx: &quot;email&quot;
04/16/2010 10:30:33PM Agent (Kasia): &quot;Witamy xxx w Obsłudze Klienta Betsson, mam na imię Kasia.W czym mogę pomóc?&quot;
04/16/2010 10:31:29PM xxx: &quot;witam otzymalem email z bonusem . dotyczacym matury kibica . Co prawda z emiala domyslalem sie ze to tylko dla nowych ale pozniej na dole zobaczylem swoje dane z punktami itp wiec troche mnie to skolowalo&quot;
04/16/2010 10:31:41PM xxx: &quot;wiec mam pytanie czy ta promocja jest dla nowych dla wszystkich czy o co w niej chodzi?&quot;
04/16/2010 10:32:22PM Agent (Kasia): &quot;Pormocja ta jest dla graczy, ktorzy dokonaja klub dopiero co wykonali swoj pierwszy depozyt .&quot;
04/16/2010 10:32:53PM xxx: &quot;aha rozumiem ???? nie mam wiecej pytan dziekuje za pomoc zycze milego dnia/wieczora&quot;

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Również dostałem takiego maila. Bylem na tyle głupi, ze wpłaciłem kasę i czekałem na bonus. W końcu napisałem do nich o co chodzi a oni , ze nie przysługuje mi bonus, nastąpił błąd działu tech. Wypłaciłem od razu kase i NIGDY WIĘCEJ BETSSON-a!!!

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Już któryś raz z kolei robią sobie jaja z tymi bonusami. oferują jedno i to samo pod różnymi postaciami, nie piszą o szczegółach i liczą, że znajdą osiołka ;]

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
a mi takie cos napisali jak ich ochrzanilem:
Drogi Panie XXX

Dziękujemy za kontakt z Betsson.

Uprzejmie informujemy - po dokladnej weryfikacji Pan konta - ze niestety nie kwalifikuje sie Pan otrzymania naszej promocji. Przepraszamy za to nieporozumienie i pragniemy wyjaśnić, że wynika one z faktu, że brał Pan udział w naszej Maturze Kibica, ktora pzreznaczona była dla naszych nowych graczy jednak otrzymał Pan już też wczesniej nasz bonus od pierwszej wpłaty. Skorzystał Pan już z bonusu i nie ma możliwości, aby uczynić to ponownie. Ta oferta siekrowana jest do Użytkowników, którzy nigdy nie wpłacali.

W ramach przeprosin chcielibysmy wynagodzic Panu to nieporozumienie, przyznając Panu voucher na kwotę 22PLN.

Betsson to jednak mimo wszystko porzadna firma ????

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
a mi takie cos napisali jak ich ochrzanilem:
Drogi Panie XXX

Dziękujemy za kontakt z Betsson.

Uprzejmie informujemy - po dokladnej weryfikacji Pan konta - ze niestety nie kwalifikuje sie Pan otrzymania naszej promocji. Przepraszamy za to nieporozumienie i pragniemy wyjaśnić, że wynika one z faktu, że brał Pan udział w naszej Maturze Kibica, ktora pzreznaczona była dla naszych nowych graczy jednak otrzymał Pan już też wczesniej nasz bonus od pierwszej wpłaty. Skorzystał Pan już z bonusu i nie ma możliwości, aby uczynić to ponownie. Ta oferta siekrowana jest do Użytkowników, którzy nigdy nie wpłacali.

W ramach przeprosin chcielibysmy wynagodzic Panu to nieporozumienie, przyznając Panu voucher na kwotę 22PLN.

Betsson to jednak mimo wszystko porzadna firma ????
Mi również proponowali to 22zl (tylko nie podali kodu ???? ) ale niech sobie w d... wsadza!

Do góry Bottom