>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja 100% do 50$

fito85 0

fito85

Użytkownik
&quot;Szanowny/a Panie/Pani,

Z naszej bazy danych wynika, iż ma Pan/Pani zarejestrowane konto w nieprawdziwymi pieniędzmi. Teraz ma Pan/Pani wspaniałą możliwość dołączyć do PartyPoints klubu i rozpocząć zgarniać nagrody! Nasz dział obsługi klienta bardzo poważnie zajmuje się sprawami naszych graczy, a Pan/Pani ma właśnie okazję stać się jednym z nich.

Aby zachęcić Pana/Panią do założenia konta z prawdziwymi pieniędzmi, przygotowaliśmy specjalną ofertę bonusową. Jedyne co należy zrobić, to zlecić wpłatę i wpisać kod premii REALTODAY i otrzyma Pan/Pani gratis 100% od depozytu, aż do $50*. Jeżeli ma Pan/Pani jakiekolwiek pytania w związku z wpłatą, może Pan/Pani zadzwonić do nas o każdej porze.

Jeżeli Pan/Pani ma konto zarejestrowane z prawdziwymi pieniędzmi, to prosimy pisać do nas wyłącznie z zarejestrowanego adresu e-mail, abyśmy mogli szybciej i sprawniej okazać pomoc. W ten sposób zapewnimy, że nikogo nie ominie zabawa.

Jeżeli w dalszym ciągu ma Pan/Pani pytania, zapraszamy do FAQ sekcji na naszej stronie:

https://secure.partyaccount.com/faq/main.do?productID=POKER&amp;amp;brandID=PARTY &quot;

Czy ta promocja odnosi się do pokera, czy też do zakładów bukmacherskich? Mam konto na gamebookers, ale nigdy z niego nie korzystałem, więc dostałem taką odpowiedź co mi przysługuje z bonusów.

A tak w ogóle to jakie są opłaty za przelew bankowy do GB i minimalna wpłata?

-----------&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; już nieaktualne

K 0

kamil6

Użytkownik
Nie wiecie jak zmienić walutę na Polskie Złote?? Mam w dolarach i mam zamiar wpłacić ale nie chcę żeby mi przeliczyli na dolary. To dziwne bo przy wejściu mam stan konta w dolarach ale w profilu zarejestrowany jako Złote. Może mi ktoś pomóc???

K 0

kamil6

Użytkownik
Wpłacał ktoś do GB po tym mailu że ma konto zarejestrowane na wirtualne pieniądze i czy ktoś ostatnio tam wpłacał bo mam pewien problem, jak ktoś jest chętny pomóc to zapraszam na PW.

Do góry Bottom