>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja Świąteczna w WillimaHill - do rozdania 100E na Gwiazdkę

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Świąteczna Promocja w William Hill

Zgarnij dodatkowy bonus 10E na G wia zdkę!
Osoby, które założą konto w William Hill między 1, a 31 grudnia wezmą udział w losowaniu 10 darmowych zakładów o wartości 10 euro w William Hill!
Krótka instrukcja jak zakwalifikować się do losowania:
1. Załóż konto w William Hill z poniższego linki:
==&gt;&gt; Kliknij i zarejestruj się &lt;&lt;== wpisując podczas rejestracji kod promocyjny PL25
2. Wpłać depozyt
3. Dokonaj obrotu na kwotę minimum 100 Euro
4. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z Williamhill
W tytule proszę wpisać &quot;promocja WilliamHill&quot;
To wszystko ;) Zwycięzców ogłosimy w tym temacie w dniu 31 grudnia.
Promocję można łączyć z poniższą:
Promocja w William Hill: Bonus 25 EURO/GBP dla nowych graczy!
Wkrótce dodatkowa promocja dla nowych graczy, którzy założą konto w grudniu! Nie zwlekaj i załóż konto już teraz!
Skorzystaj z promocji Darmowego Zakładu w William Hill.
Bukmachera znanego na całym świecie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A jeśli konto założyłem w GBP to ile muszę wykonać obrotu, żeby wziąć udział w losowaniu bonusów - jeśli tu mowa jest o 100 E ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z uwagi na 2 promocje jednoczesne, proszę w e-mailu wpisywać, że ubiegacie się o tą promocję i zrobiliście 100E obrotu.
Pozdrawiam
p.s na razie jest jedno zgłoszenie... a promocja kończy się w niedziele (włącznie)

W 0

wymiotek

Użytkownik
Czyli trzeba osobnego e-maila wysłać na tę promocję i osobnego na tę, w której będą losowane nagrody rzeczowe (Grudzień z WilliamHill - wygraj tablet, freebety, walizkę pokerową, koszulki...)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A czy liczy się dzień zakończenia kuponów czy np w niedzielę mogę zagrać jeszcze nocne NBA ale zagram przed 24 ? I 2gie pytanie czy tu jest jakiś minimalny kurs potrzebny czy wystarczy te 85 GBP lub 100 E zagrać nawet po kursie 1,01 ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
1. Liczy się dzień obrotu. Postawisz w niedziele kupon o godzinie 23:50, a łączna kwota obrócona będzie wynosiła 85GBP/100E/130$ (razem z tym kuponem) to do 23:59 musisz wysłać maila ze zgłoszeniem.
2. Nie ma minimalnego kursu, możesz obracać po 1.01.

Otrzymane punkty reputacji: +6
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Osoby, które wysłały maila do tej promocji to:
1. mirgoxxx - sobota
2. dawczxxx - piątek
3. wymiotxxx - piątek
4. margraxxx - czwartek
Każda osoba otrzyma darmowy zakład w wysokości 10E.
Loginy w poniedziałek zostaną wysłane do William Hill i sprawdzone.
Jeśli kogoś pominąłem to pisać na priv.
Promocja przedłużona do 31 grudnia

A 0

adi1

Użytkownik
Wszystko ok z promocjami. Freebety 5 i 10E dopisane raz dwa. Teraz tylko pozostaje czekać na losowanie ???? .
A co do wypłaty to nie jest aż tak strasznie jaki mówicie, wystarczył tylko dowód i po 10h kasa na MB ????
Polecam

N 12

nadolina

Użytkownik
Aby byc uprawniony do skorzystania z tej promocji to klikajac w ten link do rejestracji powinno mi sie pokazac okno William Hill z regulaminem promocji od pierwszego depozytu czy okno William Hill z paskiem u gory o promocji?
Chcialbym byc pewien ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, powinna być informacja o promocji 25 funtów/euro, a poniżej regulamin promocji.
Zalecam wyczyścić ciasteczka przed wejściem na stronę. Być może wcześniej wchodziłeś z &quot;lewych&quot; linków na WilliamHill i jest przekierowanie.

7 2

7tomas7

Użytkownik
To wszystko :wink: Zwycięzców ogłosimy w tym temacie w dniu 31 grudnia.
^^ Chodziło o 2012?
Dziwne , że CHYBA tak mało osób wzieło udział w promocji. Bukmacher jak każdy ???? Ale pewnie większość już miała tam konta założone. Mnie zawsze straszyło to iż tam jest waluta EURO a nie PL (czy tam inne jakieś)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Dzwine ? Dla mnie wcale nie takie dziwne. Znajomek kiedys zalozyl tam konto cos ugral, chcial wyplacic to prosili go o potwierdzenie notarialne danych + cos tam jeszcze i wyslanie listem na Gibraltar. Wiec po co sie meczyc z takim bukiem ?

A 0

adi1

Użytkownik
Dzwine ? Dla mnie wcale nie takie dziwne. Znajomek kiedys zalozyl tam konto cos ugral, chcial wyplacic to prosili go o potwierdzenie notarialne danych + cos tam jeszcze i wyslanie listem na Gibraltar. Wiec po co sie meczyc z takim bukiem ?
Dziwne ???? Powiem lepiej na swoim przykładzie chcieli tylko dowód i wpłata na MB po 8h była ???? Więc ja polecam tego buka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom