>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Projekt od 20 do 3000zł

L 0

lovebrazil

Użytkownik
Siemka ! Nazywam się Kamil i bukmacherką zajmuje się już przeszło siedem lat. Wiadomo początki były jak u każdego - gra w stacjonarnym bukmacherze taśm po 30 typów i denerwowanie tym, że jak zwykle pewniak psuje kupon. Z czasem podejście do bukmacherki się u mnie zmieniło i zacząłem traktować je bardziej profesjonalnie. Od dwóch lat gram praktycznie tylko i wyłącznie single - sporadycznie jakieś duble i muszę przyznać że wyniki jak na razie są zdecydowanie na plus. Teraz żeby postawić sobie nieco poprzeczkę postanowiłem zrobić projekt, w którym na początek wpłacam 20 zł i będę próbował zrobić z tego 3000zł. Wiadomo wydaje się to być niezwykle trudnym zadaniem jednak na pewno do wykonania. Czas ustalam sobie do wakacji. Jakby nie było za taką kasę na jakieś Kanary na kilka dni mogę polecieć. Powodzenia dla grających ze mną.

1#
⚽Dyscyplina : Piłka nożna⚽
Rozgrywki : Serie B
Spotkanie : Brescia Calcio - Delfino Pescara 1936
Typ : 2
Kurs : 2.75
Bukmacher : Bet365
Stawka : 15zł
Ewentualna wygrana : 41.25zł

Pozostały budżet projektu : 5zł.

Do góry Bottom