>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Progresjopoodobny" system ;-)

A 0

artur_retke

Użytkownik
Witam, od kilku dni gram tym systemem i jak na razie idzie dosyc dobrze. Powiem od razu o co chodzi.

Otóż zapewne nietrudno na to wpaśc ale ja gram w ten sposób,że obstawiam NHL oraz zakłady typu &quot;strzeli-nie strzeli&quot;.

NHL - charakteryzuje się &lt;przynajmniej w moim mniemaniu&gt; tym, że zazwyczaj wygrywa drużyna faworyzowana. Obstawiając należy ZAWSZE podeprzec się remisem czyli stawiac 1x i x2 bo w tej lidze hokeja pada najwięcej remisów &lt;z tego co sam zaobserwowałem&gt;.

Strzeli nie strzeli - wybrac 2-5 drużyn na które kurs &quot;strzeli&quot; wynosi 1,05-1,15.

Wyglad kuponu:

&lt;NHL&gt; 1x - 1,15
1x - 1,15
1x - 1,40
&lt;strz.-n.strz.&gt; 1 - 1,05
1 - 1,05

Kurs ogólny: ok. 2,04

Teraz należy postawic to za 5zł. &lt;trzeba pamietac o tym, by kurs wynosił 2 i nic nie dodawac ponad to, nie zwiększając ryzyka&gt;

1 poziom - 5zł - wygrana 10zl

&lt;gramy teraz za każdym razem za to, co wygramy, gdy nie trafimy z którymś razem, tak naprawde tracimy tylko te 5zl obstawione na początku&gt;

2poziom - 10zl - wygrana 20zl
3poziom - 20zl - wygrana 40zl
4poziom - 40zl - wygrana 80zl
5poziom - 80zl - wygrana 160zl
6poziom - 160zl - wygrana 320zl
7poziom - 320zl - wygrana 640zl
8poziom - 640zl - wygrana 1280zl
9poziom - 1280zl - wygrana 2660zł
itd.

Można wystartowac np. trzema piątkami i starac się w tych kuponach nie powtarzac zdarzen ale jest to po części wskazane &lt;w przypadku gdy nie trafimy dwóch zostaje nam ten jeden a dwa zakłady można znów &quot;wypuścic&quot; w obieg ;-)&gt;

To na tyle. Czekam na komentarze :)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
W sumie 15-nastka bez odkładania pieniędzy obstawiając na NHL jedynie.
Choć chyba ciężko żeby drużyna nie trafiła gola przez spotkanie w NHL (nie znam sie, tylko tak napisałem z tego co kojarzę) wiec to jest ✅ tego sytemu. Ale ja już bym chyba wolał wybrać dwa spotkania po kursie 1,45 zamiast 5 na strzeli/nie strzeli w NHL i je obstawić i jechać tym systemem.

A 0

artur_retke

Użytkownik
Ale chodzi mi o zdarzenia na strzeli-nie strzeli dotyczą piłki nożnej np. pewniak taki jak Manchester Utd itp. o kursie 1,05-1,15. A reszta to normalne mecze NHL dlatego,że tam przeważnie wygrywa drużyna z niższym kursem &lt;chociaż wszędzie moga byc niespodzianki&gt; ale najlepiej podeprzec sie remisem. Podobnie z liga rosyjską ale jak na razie gram NHL i dzis postawilem 2 zaklady po 40zl i jeden za 5zl &lt;bo nie trafiłem i gram od poczatku&gt;. To jest skuteczniejsze niż piętnastka - przynosi większy zysk, mniejszym kosztem.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Nie wiem, dla mnie już takich systemów było bardzo dużo. A tu jest duże ryzyko bo jeśli raz nie trafisz jest początkową stawkę w plecy, nie ma żadnego zabezpieczenia. I jak dla mnie do obstawienia jest za dużo meczy jak na system tego typu. Często można spotkać niespodzianki przy najniższych kursach a zmniejszasz prawdopodobieństwo przegranej według mnie stawiając dwa spotkania po kursie 1,40 i 1,45 które nie jest trudno znaleźć.

A 0

artur_retke

Użytkownik
Tak, ale niestety nawet gdy takowe znajdziesz to zysk z tego niewielki. Dajmy na to, ze mam pewną kwotę z ktorej odkladam sobie 20zl na obstawianie. Gram za 15zl z czego którymś z nich można dojśc do dalszego poziomu np. 320zl i odłożyc z tego 20zl mając zabezpieczenie w razie przegranej. Ale nie powinno się grac &quot;jak najdalej&quot; tylko wyznaczyc sobie granicę do ktorej chce się dojśc np. poziom 7 czy 8 i chocby nie wiem co, nie dodawac więcej zdarzen &lt;bo wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia&gt;.

Np. to moje typy na dzisiaj &lt;prezentuje tylko jeden z zawartych zakładów&gt; za 40zl :

DEG Metro Stars - Hamburg Freezers Niemcy-1 liga 1x 1,21
Metallurg Magnit. -Sibir Novosibirsk Rosja-1 liga 1x 1,05
Columbus Blue Jack.-Chicago Blackhawks NHL x2 1,61

No i jak trafię to wygram 80zł ktore postawie jutro. Jesli nie - zaczne znów za 5zl. Jesli przez 5-6 takich kolejek nie dojde przynajmniej do 320zl uznam, że system jest do bani ale mimo co zaprezentowałem co się w mojej głowie uroiło niedawno ;-)

Aha, napisałeś, że to dla Ciebie za dużo zdarzeń jak na jeden kupon - ja napisalem tylko przykladowo &quot;2-5&quot; itd. ale jak widzisz powyżej wystarczyły tylko 3 by kurs wynosił lekko ponad 2zl :)

G 46

ghs

Użytkownik
LOL, progresja z akumulowanymi kuponami z niskimi AKO. Już chyba nic gorszego nie można wymyślić. Szansa, że ugrasz tą metodą 100% jest drastycznie niższa od szansy, że po drodze skończą ci się fundusze i zbankrutujesz.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
progresja z akumulowanymi kuponami
To nie jest progresja jeśli ise nie mylę. Ale jednak ten system też mi sie średnio podoba choć mam nadzieję że Artur_Retke, dojdzie tym do dużych zysków. Dla mnie najgorsze w tym systemie jest to że brak w nim &quot;zabezpieczeń&quot;. Raz nam kupon nie wchodzi i jesteśmy na ⛔

A 0

artur_retke

Użytkownik
To nie jest progresja. Ale akurat tym mi jakoś w miarę idzie bo wczoraj grałem za 40zł dwa kupony w STS-ie i wszedł jeden oraz trzeci za stawkę 5zł.
To, co mogłem przelałem do Betgun &lt;reszta na prywatne wydatki&gt; i teraz postanowiłem grać nieco inaczej co widać na moich kuponach. Przeglądając forum stwierdziłem jednak,że mi również &quot;mój&quot; system zaczął się średnio podobać ale cóż. Popróbuje, te 20-25zł w plecy to dla mnie nie będzie nowość ;-)
Jak już to zawiedzie to poczekam aż będe miał jakąś większą sumkę i zagram na jedno spotkanie piłki nożnej
np. 1 - 2,50 2 - 2,50 i zarówno na 1 jak i na 2 postawie po 100-500zl i wykluczę przy tym remis.
Jeśli którykolwiek team wygra - ja też wygram. No a jak się trafi remis to pieniądze w błoto ale na tym właśnie polega to ryzyko.

Ale jak na razie będę kontynuować po trosze mój systemik heh.

P.S. Zabezpieczenie może być - ale najpierw należałoby dojść do momentu wygrania 160zl i te 20-30zł z tego odłożyć

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Nie zapominaj że generalnie pada około 30 +/- 5% remisów w ligach...
Moim zdaniem trochę duże ryzyko, prędzej czy później może się źle skończyć...

G 46

ghs

Użytkownik
Jeśli dla ciebie 100 - 500 zł to większa sumka, to się dziecko nie baw w takie progresjopodobne zabawy.

A 0

artur_retke

Użytkownik
Po 1. nie rozumiem gdzie widzisz dziecko, bynajmniej ja nim nie jestem.
Po 2. pomyśl przez chwilę, że nie każdy ma pieniążków w brud żeby za nie grac
Po 3. Może Ty typujesz od dawna ale ja CHYBA wspomniałem w dziale &quot;Kupony&quot;, że jestem POCZĄTKUJĄCY więc myślisz, że takie 100zl to mało. Graj cwaniaku sam za 1000zł i pokaż co to KONKRETNE sumki.
Po 4. Gram jak chce, ok , wyraziłeś swoją opinie a ja przed chwilą swoją. Jesteśmy kwita.

G 46

ghs

Użytkownik
Żeby grać w systemy podobne do progresji, to trzeba mieć duży kapitał. Nie masz - nie graj.

Teraz dobrze? Co do pokazywania - już jeden kolega nie wierzył w moje sumy, zobaczył i uwierzył. Nie muszę wszystkim czegokolwiek udowadniać.

A 0

artur_retke

Użytkownik
Nie chodzi o to, że ja nie wierzę bo pewnie tak jest ale o to byś nie afiszował się z tym, że lepiej typujesz, masz większy kapitał itp.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Sorry za offtop ale Artur_Retke, ma rację. Nie każdy może sobie pozwolić na granie za sumki typu 500zł.
A żeby coś do tematu to według mnie akurat do tego systemu dużych sum nie potrzeba. Wystarczy takie nawet 50zł i już możesz 10 razy próbować ten system. Co innego w progresji gdzie kapitał musi sięgać minimalnie 1000 żeby nie zbankrutować.

A 0

artur_retke

Użytkownik
I właśnie myślę, że Malkolm pokazał ten plus mojego systemu &lt;może ja się rzeczowo nie wypowiedziałem&gt;. Progresja to zupełnie co innego...

Do góry Bottom