>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja z ubezpieczeniem

B 0

bocianek1977

Użytkownik
Witam
Od niedługiego czasu bawie się czymś co nie było chyba jeszcze tutaj opisywane. Progresja z ubezpieczeniem. Metoda pozwala na typowanie wyników trzech zdarzeń na jednym kuponie. Kursy powinny być powyzej 1,5 na jedno zdarzenie. Cały dinks polega na tym, że w standardowej progresji jeżeli gramy taki kupon i nam jedno spotkanie nie wejdzie to tracimy kase i trzeba zaczynać od nowa w zalezności od systemu albo większymi pieniędzmi albo mniejszymi. W przypadku mojego sposobu przy jednym nietrafionym spotkaniu dostajemy z powrotem pieniądze które zainwestowaliśmy. Pecha mamy wtedy gdy dwa spotkania nam nie wejdą - tylko, że możemy sie od tego w jakiś sposób ubezpieczyć.

Problemy - trzeba kombinowac z rozpiskami przy obstawianiu, trzeba straszliwie umiejętnie dobierać stawki na zakłady podstawowe i ubezpieczeniowe.

Musze się przyznać że nie znam się na sporcie i nie potrafie typować. Jest to technika puszczona na żywioł. Kosz, Hokej, Piłka nożna. Jak na razie jestem na poziomie pieniędzy startowym. Podejrzewam, że przy pomocy dobrego typera mozna z tego zrobić maszynkę do zarabiania :)

Z moich obliczeń wynika, że postawiłem 298 zł a dostalem z powrotem 286. Calkiem niezły wynik jak na tak niską jak moja skuteczność i kompletną nieznajomość tematyki sportowej.

Chciałbym usłyszec Wasze opinie, czy ktoś już probował podpierać zwykły trzyelementowy zakład podpórkami, ubezpieczeniami i podstawial to do progresji.

B 0

bocianek1977

Użytkownik
Tak - jest to system podobny do 2 z 3 na progresji.
Z tym, że jeżeli zagrasz zwykłym systemem 2 z 3 to musisz mieć większe AKO na pojedyńczych zdarzeniach aby odzyskać włożone pieniądze. Jeżeli zrobisz to w kombinacji:
1 kupon - 3 zdarzenia
3 kupony - po 2 zdarzenia
3 kupony - po 1 zdarzeniu

stawka zwraca się już przy trafieniu dwóch zdarzeń przy AKO 1,7
Przy zwykłym 2 z 3 musisz mieć AKO na każdym kuponie zdaje się co najmniej 2 aby stawka się wróciła.

Jeżeli zagrasz moim sposobem zaklady AKO 2 na każde zdarzenie to masz jeszcze kasę na ubezpieczenie się od padnięcia dwóch remisów lub dwóch porażek. Co w razie wygrania tylko jednego faworyta i zremisowania dwóch pozostałych spotkań - daje Ci zwrot stawki.

Wiadomo - możesz nie trafić nic wtedy zmniejszasz wkład o połowę.

Wydaje mi się to sensowne.

Ja nie znam się na sporcie i póki co jestem na niewielkim plusie.
Dobry typer powinien z tego co nie co pociągnąć :)

B 0

bocianek1977

Użytkownik
Po kolejnych dnich typowania czysto statystycznego jestem 16 zł na minusie od wkladu (77 zł w BAH + Bonus 77 zl) czyli mam 138 zł.

Przypomnę nie znam się na sporcie i wybieram spotaknia będące obok siebie u Buka aby mi sienie pomieszały typy :)
Obróciłe tak ponad 500 zł.
Bonus jest mój :)

Pytanie czy którykolwiek z rasowych typerów mogących pochwalić się lepszą niż moja skutecznością (a ta jest totalnie slaba) próbował ten system. No i co na to rasowi matematycy...

Próbowaliście?

M 0

merceli

Użytkownik
jak byś to rozpisał na konkretnym przykładzie było by łatwiej zakumać....bo skomplikowane to trochę ale myślę że rokujące_dla początkujących tak jak .
zapodaj jakiś przykład ,
pozdro

B 0

bocianek1977

Użytkownik
Witam
Spróbuję to rozjaśnić:
Poniżej jest wygrana sytuacja kiedy stawiałem bez ubezpieczenia remisami.

2008-04-22 22:26 Zakład pojedynczy
Progresul Bukareszt - Sportul Studentesc (1X2) Progresul Bukareszt Progresul Bukareszt 3.00 1.95 5.85
2008-04-22 22:26Zakład pojedynczy
CSM Focsani - FC Brasov (1X2) FC BrasovFC Brasov 3.00 1.68 5.04
2008-04-22 22:26Zakład pojedynczy
Dunarea Giurgiu - Otopeni (1X2) OtopeniOtopeni 3.00 1.45 4.35
2008-04-22 22:26Zakład kombi
Dunarea Giurgiu - Otopeni (1X2) Otopeni Otopeni
Progresul Bukareszt - Sportul Studentesc (1X2) Progresul Bukareszt Progresul Bukareszt 2.00 2.83 5.66
2008-04-22 22:25Zakład kombi
CSM Focsani - FC Brasov (1X2) FC Brasov FC Brasov
Progresul Bukareszt - Sportul Studentesc (1X2) Progresul Bukareszt Progresul Bukareszt 2.00 3.28 6.55
2008-04-22 22:25Zakład kombi
CSM Focsani - FC Brasov (1X2) FC Brasov FC Brasov 2.00 2.44 4.87
2008-04-22 22:24Zakład kombi
CSM Focsani - FC Brasov (1X2) FC Brasov FC Brasov
Progresul Bukareszt - Sportul Studentesc (1X2) Progresul Bukareszt Progresul Bukareszt 2.00 4.75 9.50

Na zielono jest wygrana - na czerwono postawiona kasa na czarno kurs.
W tych zdarzeniach trafiłem trzy. postawiłem 17 zł wygrałem 41,82 zł
Gdybym trafił tylko dwa np Otopeni i FC Brasow to miałbym 14,26 złocisza
Lepsze to niż stracić całą stawianą kasę tylko na zakład kombinacyjny z trzema spotkaniami.
Zwykły system 2 z 3 dałby mi w przypadku trafienia trzech zdarzeń 17,8 zł przy zainwestowanych 6 zł. Gdybym trafił tylko te dwa zdarzenia opisane wcześniej to odzyskałbym 4,87 zł.

Liczę i liczę i wychodzi mi, że ten system jest lepszy tylko przy grze z ubezpieczeniem :)
Kiedy dodatkowo obstawiam dwójki remisów w razie w :)

Muszę się jeszcze raz poważnie zastanowić - bo widać, że różnica pomiędzy tym co robię a systemem 2 z 3 jest niewielka przy takich kursach.

Do góry Bottom