>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

progresja, wiem wiem juz było kilkanaście razy, ale prosze o inf

J 0

jgales

Użytkownik
Witam, Jestem nowy na forum, to mój pierwszy post. Od IX 2016 zacząłem się bawić w zakłady. Raczej z nudów Od tego czasu zarejestrowałem się w ok 5-6 serwisach , tam gdzie były bonusy, oczywiście większość potraciłem, generalnie w ciągu pół roku jestem (byłem...) ok 1000 zł. w plecy. Tyle wstępu. Nie grałem ok półtora msca, ale z natury jestem gościem który lubi statystykę itp i wykoncypowałem (wiem nie ja pierwszy...), że będę grac tak żeby dane wydarzenie (zespół, dyscyplina a nawet konkretny wynik) nie determinowały tego czy się wygra czy przegra. Zdecydowałem się na grę na zakłady dwu drogowe przy prawdopodobieństwie wystąpienia tego &quot;mojego&quot; na ok 45 % przy stawkach zazwyczaj w okol 2,2-2,4 (drugi typ - 55 % stawki 1,4-1,7, ale tego nigdy nie stawiałem). Progresja raczej klasyczna czyli: 1, 2.5, 5, 11, 25, 50, 95, 180 rzez ok 10 dni robiłem symulacje na .xls stawiałem ok 40-50 zdarzeń w trybie live dziennie i wyszło mi że jak wpłacę 200 zł to po tych 10 dniach będę miał ok 900. To teoria. Praktyka pokazała tym systemem od zeszłego poniedziałku do godz 16 dziś czyli po 10 dniach, mam 1080 zł, przy wpłacie początkowej 200. Generalnie, założyłem (z góry wiedziałem że to błąd logiczny) że prawdopodobieństwo wystąpienia nieoporządzanego zdarzenia pod rząd np 6 razy to
0,55*0,55*0,55*0,55*0,55*0,55 = ok 2,5 %. Wiadomo że to błąd bo każde zdarzenie jest rozpatrywane osobno, ale postawiłem tutaj raczej na
prawo wielkich liczb Bernoulliego i &quot;nature rzeczy&quot;. W ciągu 10 dni postawiłem 420 zakładów, tak ja można się domyślać wygrałem &quot;tylko&quot; 44,23 % z nich.
Miałem 4 przypadki że musiałem postawić stawkę przy 7 z rzędu niepowodzeniu i 1 raz przy 8.
Pytanie do znawców: bawić się w to dalej? czy brać tego tysiaka w poczuciu że to co się stało to kupa farta?
Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zakładanie nowego wątku dla zadania pytania w dziale SYSTEMY BUKMACHERSKIE, w którym od dawna jest już oddzielny wątek o progresji:
https://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-57.html
to nie jest dobry ruch, patrząc na to z punktu widzenia porządku na forum...
To co przedstawiłeś w tym wyliczeniu, to jest przedmeczowo czyli z góry obliczone prawdopodobieństwo wystąpienia serii 6 kolejnych wygranych zdarzeń przy 55% prawdopodobieństwie zaistnienia każdego z nich.
Co do dalszej gry, to nie piszesz w jakiej firmie grałeś a jak wiesz od 1 kwietnia w wielu z nich Polacy tam zarejestrowani (z krajowym adresem) grać nie będą mogli - a zatem mogą być z tym problemy.

O 98

ozon1

Użytkownik
200 zloty to nie majatek , raczej masz szczescie , ale ja bym sie bawil tak , ze te 8 krokow to bylby limit mojego zwiekszania stawek i staral sie dojechac do pieciokrotnosci stawek potrzebnych na pelna jedna progresje i jakbym juz dojechal do tego poziomu wtedy wszystkie zyski dokladal do wspolnego budzetu tych pieciu progresji , wtedy wolniutko mozna dojechac bardzo daleko , a w razie przegranej , nie tracic zbyt duzo. Z ciekawosci rozwin temat co grales jakie spotkania , ze az ich wyszlo az tyle i jaki dokladnie zakres kursow.

J 0

jgales

Użytkownik
@ edi8 - to jest chyba 4 forum na którymś się zarejestrowałem, jestem jeszcze na dwóch motocyklowych i byłem na jednym na swojej uczelni. Zauważyłem, że admini lub osoby ich wyręczające, mają skłonności to upominania wszystkich za wszystko, w erze wszech obecnego i miłościwie nam panującego google, kilka zdublowanych wątków nie doprowadzi do przeciążenia serwerów, co najwyżej do frustracji już sfrustrowanych frustratów, frustrujących się z byle powodów. Ale ok sorry, postaram się dostosować.
@ ozon1 - aktualizacja, dziś po rozegraniu 34 zdarzeń, z których wygrałem tylko 12 (35 % !!!) jestem 60 zł do przodu. Było raz gorąco bo musiałem postawić przy 8 progu, raz przy 5 i dwa razy przy 4. Stąd taka fajna kwota na +.
Swoja progresje wymyśliłem trochę tak, że zakładam że przy ok 40 % prawdopodobieństwie raczej nie będę wygrywał za 1 razem dlatego im wyższy próg tym proporcjonalnie wyższa wygrana. Generalnie &quot;najlepsze&quot; wygrane są na 3/4 progu (stawki 5 lu 11, po kursie ok 2,2-2,5) a przede wszystkim oszczędzają mi nerwów.
Dziś, po przeczytaniu kilkunastu artykułów itp, podjąłem decyzje, że dalsza grę będę kontynuował w innej firmie, kursy będą ok 12 % niższe, ale mi raczej chodzi o systematykę a nie o turboefekt.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@jgales&gt;&gt; to moje zwrócenie Ci uwagi na niepotrzebne jak na potrzeby zadania 1 pytania założenie nowego wątku traktującego o progresji która ma na forum oddzielny na to wątek, nie było powodowane wcale obawą o &quot;przeciążenie serwerów&quot; a tym, że należy dbać o to aby dostosować się do istniejących tu zasad, stąd nie lokuj mnie proszę w kategorii frustratów.
Życzę Ci powodzenia w dalszej grze i jeśli znajdziesz chwilę to zapoznaj się z kilka lat tamu zaproponowaną przeze mnie techniką grania metodą &quot;Progresji z przerzutką stawki&quot;
https://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005.html
bo jeśli w historii dotychczasowej gry masz w miarę częste kolejno po sobie następujące trafienia (np. na etapie V kończącym tę progresję a następnie na I rozpoczynającym kolejną) to możesz rozważyć tu zaadoptowanie/ulepszenie tej właśnie techniki stawkowania w swojej grze.
Pozdrawiam

S 3

shadowy86

Użytkownik
Witam, Jestem nowy na forum, to mój pierwszy post. Od IX 2016 zacząłem się bawić w zakłady. Raczej z nudów Od tego czasu zarejestrowałem się w ok 5-6 serwisach , tam gdzie były bonusy, oczywiście większość potraciłem, generalnie w ciągu pół roku jestem (byłem...) ok 1000 zł. w plecy. Tyle wstępu. Nie grałem ok półtora msca, ale z natury jestem gościem który lubi statystykę itp i wykoncypowałem (wiem nie ja pierwszy...), że będę grac tak żeby dane wydarzenie (zespół, dyscyplina a nawet konkretny wynik) nie determinowały tego czy się wygra czy przegra. Zdecydowałem się na grę na zakłady dwu drogowe przy prawdopodobieństwie wystąpienia tego &quot;mojego&quot; na ok 45 % przy stawkach zazwyczaj w okol 2,2-2,4 (drugi typ - 55 % stawki 1,4-1,7, ale tego nigdy nie stawiałem). Progresja raczej klasyczna czyli: 1, 2.5, 5, 11, 25, 50, 95, 180 rzez ok 10 dni robiłem symulacje na .xls stawiałem ok 40-50 zdarzeń w trybie live dziennie i wyszło mi że jak wpłacę 200 zł to po tych 10 dniach będę miał ok 900. To teoria. Praktyka pokazała tym systemem od zeszłego poniedziałku do godz 16 dziś czyli po 10 dniach, mam 1080 zł, przy wpłacie początkowej 200. Generalnie, założyłem (z góry wiedziałem że to błąd logiczny) że prawdopodobieństwo wystąpienia nieoporządzanego zdarzenia pod rząd np 6 razy to
0,55*0,55*0,55*0,55*0,55*0,55 = ok 2,5 %. Wiadomo że to błąd bo każde zdarzenie jest rozpatrywane osobno, ale postawiłem tutaj raczej na
prawo wielkich liczb Bernoulliego i &quot;nature rzeczy&quot;. W ciągu 10 dni postawiłem 420 zakładów, tak ja można się domyślać wygrałem &quot;tylko&quot; 44,23 % z nich.
Miałem 4 przypadki że musiałem postawić stawkę przy 7 z rzędu niepowodzeniu i 1 raz przy 8.
Pytanie do znawców: bawić się w to dalej? czy brać tego tysiaka w poczuciu że to co się stało to kupa farta?
Pozdrawiam
Daj sobie spokój, bukmacher prędzej czy później dostanie twoje pieniądze.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
shadowy86

Reputacja: 1
Z całym szacunkiem, ale to było pytanie do znawców a nie do Ciebie ???? który dla napisania 1 zdania cytuje cały obszerny wpis liczący kilkanaście wierszy.

Do góry Bottom