>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja w NHL by Wiślak

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
co myslicie o takim systemie, czy bylby zysk?

gram na faworytow ale nie jakis super pewnych ale takich po kursie 1.90-2.20 na przyklad

i gram sobie 3-5 spotkan na noc jak jest duzo.

jak ✅ to wiadomo jakis ✅ jest zawsze

jak ⛔ (ktorys typ nie siądzie) to gram na ten sam zespol w nastepnym meczu stawke x2

co o tym sądzicie... czekam na wszystkie opinie i propozycje jaki inny ciekawy bylby na NHL, bo chcialem system conediego, ale okazduje sie ze teraz odradzają zaczynac nim gra...

bardzo prosze o szybko :]

aha, jak lepsze zespoly (conajmniej pierwsza 20) moga miec długa passe porazek? wiecej niz 5 sie chyba rzadko zdarza?

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Ale wiesz dla przykladu gra Buffalo z Toronto gdzie na buffalo jest kurs 2, toronto wygrywa, nastepny mecz buffalo z columbus kurs na buffalo 1,7, wiec progresja razy 2 przyniesie strate..
Ja sam gram taka smieszna progresja - na typy Foxa71 ;), gralem wczesniej tez na typy Filipa jak umieszczal codziennie i ladnie na tym wyszedlem - w troche ponad miesiac okolo 200zl ✅ przy stawkach poczatkowych na typy foxa 12zl a filipa 6zl (glownie ze wzgledu na regularnosc podawania typow) no i fox nie mial dluzszej passy porazek niz 3 ????

W 2

wislak

Forum VIP
jak ty to liczysz ????
na twoim przykladzie:
1 dzien stawiam 10 zł i przegrywam
2 dzien stawiam 20 zł i wchodzi kurs 1.7 czyli 34 zł wygrywam, wiec jestem ✅ 4 zł :jezora:

W 2

wislak

Forum VIP
no masz racje ale to na 3zas by musal byc 1.7 ???? no ale ok
mam zamiar grac tak: progresje rozne, na AKO 2 i na te zespoly NHL

mam do was prosbe/zapytanie
jakby ktos mial to prosze o link strony, w ktorej przy kazdym zespole beda litery W D L ale z calego sezonu. na bukach statystyki sa tak robione ze jest 5-10 nmeczy i sa litery czy wyrali, remis czy przegrali, ale mi potrzebne jest od początku sezonu to w kolejnosci
wielkie dzieki dla zioma ktory zapoda link!

W 2

wislak

Forum VIP
nie tutaj tez bylem ???? dizeki wszytkim za pomoc. mi zalezy zeby bylo takie cos, np:

Buffalo WWWLDWWLWWWWWDDLWLDDWWWLWLWWW

i tak wszystkie mecze tego sezonu i kazdy klub... jak nie bedzie to spox ;)

W 2

wislak

Forum VIP
dzieki koles jestes wielki :jezora:

temat zalozylem w sprawie systemu a nie strony ???? juz sie sprawa rozstrzygnela, stronke mam to prosze moda o zamkniecie tematu, ale nie usuwanie ???? plx i z gory dziex :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom