>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja w małej skali - jakie stawki proponujecie?

Status
Zamknięty.
yanger 100

yanger

Użytkownik
Siema,
chciałbym zasięgnąć rady od bardziej doświadczonych progresowiczów. Zamierzam stosować progresję w piłce nożnej, typ: Parzysty wynik końcowy (tj. kurs ~1.85-1.95). Budżet mam bardzo skromny, więc liczę na równie proporcjonalny zysk - tu nie chodzi o tysiące, każde pare dziesiąt zł na ✅ będzie sukcesem ???? .
Budżet: 120PLN.

Jakie stawki i ile progów proponujecie mi ustalić?
Dzięki za wszelkie rady.

acetate 474

acetate

Użytkownik
masz za malo na progresje, niestety
imo tak 7 stow to jest minimum zeby sie zabezpieczyc na 8-9 progow

yanger 100

yanger

Użytkownik
Jak już wspomniałem, wiem że potencjalny zysk byłby bardzo niski, ale co w przypadku
1
2,5
6,25
15,625
39,0625
97,65625
mnoznik *2,5

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Progresja charakteryzuje się tym, że TRZEBA mieć duży budżet aby nie wtopić pieniędzy po długiej przerwie. Myślę, że możesz spróbować na początku grać takimi stawkami lecz cały zysk powinieneś w tym przypadku przeznaczać na kolejne poziomy, tak abyś miał duże zabezpieczenie. Jeżeli jakimś cudem - w co wątpię - za pierwszym razem dojdziesz do 7 poziomu to nie powinieneś moim zdaniem zawieszać gry - odczekaj, &quot;załatw&quot; pieniądze i kontynuuj gdyż przerywanie progresji z mojego doświadczenia nie ma sensu. Oczywiście zapraszam do mojego tematu abyś mógł sobie mniej więcej zobrazować jak to wszystko wygląda. Pozdrawiam !

dani88 30

dani88

Użytkownik
Jak już wspomniałem, wiem że potencjalny zysk byłby bardzo niski, ale co w przypadku

1
2,5
6,25
15,625
39,0625
97,65625

mnoznik *2,5
Sam sobie policz mówisz że masz do dyspozcyji 120 zł a wg twego mnożnika musisz mieć conajmniej 160 zł więc Ci tylko pieniędzy starczy na 5 poziomów ????
1+2,5+6+15+39=64
więc zostaje Ci 56 zł a ty chcesz grać za 97(na 6 poziomie)
Możesz grać z takim budżetem ale duże ryzyko wpadki.Nie pchaj się z motyką na księżyc bo wtopisz.

yanger 100

yanger

Użytkownik
No dobra, dzięki za rady, odepchneliście mnie od tego pomysłu. Zabiorę się za single ;) Temat do zamknięcia ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom