>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja - Tenis WTA

matiee 407

matiee

Użytkownik
Witam serdecznie.

Oglądam sobie czasami ten tenis kobiet i muszę przyznać, że cyrki się tam dzieją czasami niesamowite i to obojętnie na jakim poziomie. Łamią się po kilka razy, obojętnie czy to trawa czy ziemia czy hard (wiadomo, od początku meczu lepiej przeczekać, zobaczyć w jakiej formie serwują bo nie w każdym secie/meczu tak się łamią etc.) Patrzę nieraz na kursy na wygranie gema przez odbierającą i kursy są tak w przedziale 2.30 - 2.60, bo niby w teorii to serwująca jest faworytką na wygranie gema (a tak naprawdę to u mężczyzn to tak działa bo u kobiet to tak jak pisałem - łamią się bardzo często). Ostatnio udało mi się 4 razy tak grać gdy stawiałem live na Davis L. - Giorgi C. w 2 secie. Efekt? 3 wygrane/ 1 przegrana. Stawka mała bo po 50 zł na to ale i tak spory plus raz było 2.70 raz 2.30 itp.
Teraz właśnie myślę (może ktoś podpowie) czy taka gra miała by sens grając progresją ?

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Moja propozycja to ściągnij darmowy program cymatic? Do traidingu tam się sprawdź. Jeżeli wytrwasz miesiąc na plus to inwestuj. Poczytaj o grze na underdoga.

S 440

straszaksam

Użytkownik
trochę chyba wypadłeś z obiegu, bo cymatic od dawna nie jest darmowy. Jedyny darmowy (i strasznie ubogi) jest obecnie bot beetle.
Co do takiego grania, zależy co masz na myśli. Grasz ciągle na przełamanie, czy na przełamanie danej zawodniczki?
Moim zdaniem to może mieć sens, jeśli to będzie przełamanie w ogóle (nie konkretnej zawodniczki) i jeśli przeanalizujesz szybkość kortu i piłek w danym turnieju ;)
No i oczywiście preferencję zawodniczek co do nawierzchni.

Do góry Bottom