>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja - Próba

K 1

kicu95

Użytkownik
Witam. Zacząłem testować progresje. Narazie robię to &#39;&#39;na sucho&#39;&#39;. 35 meczów = zysk 106zł. Kapitał początkowy = 200zł. Gram kursami 2.6 do 3,2 czasami wiecej.
W sumie szło dobrze, skuteczność mniej wiecej na 50%, ale doszedłem do 7 poziomu(progu), który byłby już ostatnim, ale jak widać się uratowałem ;d
Temat zakładam właśnie dlatego. Widzę dużo ryzko. Jestem laikiem przez duże L.
Pierwszy raz obstawiłem mecz 3tygodnie temu ;) Chciałbym aby bardziej doświadczone osoby rzuciły okiem na moje statystki. Co powinienem zmienić? Czy te kursy są dobre? Ograniczyć się do jednej dyscypliny, bądź ligi? Czy waszym zdaniem takie &#39;&#39;mieszane&#39;&#39; zakłady są bezpieczniejsze od live&#39;ów np. &#39;&#39;gol podczas 15minut&#39;&#39; itp? Oceniajcie, doradzajcie ;)

www fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9bb6ab5a999ba65 html

P.S. Podaje tylko link, bo nie mam 10postów i nie mogę dodawać grafiki.
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie zrzucenie tego na kompa, bo rozmiar jest troszkę mały ;)

DOPISZCIE KROPKE PO www i przed html ;D

G 27

gumos

Użytkownik
Ogolnie nie jestem fanem progresji a jesli juz chcesz ja stosowac to doradzilbym Ci stawkowanie fk lub D&#39;Alemberta lub zwykla progresje do 4-5 poziomu jesli na ostatnim nie trafione zaczac znow od pierwszego, gdyz dalsze mnozenie doprowadzi do all ina i przegrasz wszystko jak sam widziales byles juz na 7 poziomie progresja po 4 poziomie to jest najwieksze zlo ;-)

K 1

kicu95

Użytkownik
Postaram się to wypróbować.
Przeglądam teraz wyniki i tabele ligowe i dochodzę do wniosku, że w 1.RPA można byłoby spróbwać grac (poniżej 2.5). 80% wynków to 0:0,1:0,1:1,2:0.
Kolego Red. Niestety nie moge odpisac Ci na PW, poniewaz nie mam jeszcze 10postow ;d

Do góry Bottom