Witam. Zacząłem testować progresje. Narazie robię to ''na sucho''. 35 meczów = zysk 106zł. Kapitał początkowy = 200zł. Gram kursami 2.6 do 3,2 czasami wiecej.
W sumie szło dobrze, skuteczność mniej wiecej na 50%, ale doszedłem do 7 poziomu(progu), który byłby już ostatnim, ale jak widać się uratowałem ;d
Temat zakładam właśnie dlatego. Widzę dużo ryzko. Jestem laikiem przez duże L.
Pierwszy raz obstawiłem mecz 3tygodnie temu Chciałbym aby bardziej doświadczone osoby rzuciły okiem na moje statystki. Co powinienem zmienić? Czy te kursy są dobre? Ograniczyć się do jednej dyscypliny, bądź ligi? Czy waszym zdaniem takie ''mieszane'' zakłady są bezpieczniejsze od live'ów np. ''gol podczas 15minut'' itp? Oceniajcie, doradzajcie
www fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9bb6ab5a999ba65 html
P.S. Podaje tylko link, bo nie mam 10postów i nie mogę dodawać grafiki.
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie zrzucenie tego na kompa, bo rozmiar jest troszkę mały
DOPISZCIE KROPKE PO www i przed html ;D
W sumie szło dobrze, skuteczność mniej wiecej na 50%, ale doszedłem do 7 poziomu(progu), który byłby już ostatnim, ale jak widać się uratowałem ;d
Temat zakładam właśnie dlatego. Widzę dużo ryzko. Jestem laikiem przez duże L.
Pierwszy raz obstawiłem mecz 3tygodnie temu Chciałbym aby bardziej doświadczone osoby rzuciły okiem na moje statystki. Co powinienem zmienić? Czy te kursy są dobre? Ograniczyć się do jednej dyscypliny, bądź ligi? Czy waszym zdaniem takie ''mieszane'' zakłady są bezpieczniejsze od live'ów np. ''gol podczas 15minut'' itp? Oceniajcie, doradzajcie
www fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9bb6ab5a999ba65 html
P.S. Podaje tylko link, bo nie mam 10postów i nie mogę dodawać grafiki.
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie zrzucenie tego na kompa, bo rozmiar jest troszkę mały
DOPISZCIE KROPKE PO www i przed html ;D