>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Progresja pomysł

M 0

muszka

Użytkownik
Witam koledzy co myślicie o progresji by stawiać na remis ale na różne drużyny przy zachowaniu kolejności stawek?
Bo moja drużyna którą wybrałem do progresji remisowej ma 3-4 spotkania w m-c więc zysk będzie rozłożony w czasie a tak w tygodniu będę miał kilkadziesiąt spotkań. Co o tym myślicie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Proponuję Ci grę w &quot;kółko i krzyżyk&quot; - daje większe szanse wygrania... ????
A tak poważnie, to wcale nie musisz grać remisów według tego swojego pomysłu - a dobierać odpowiadające im kursem 2-3 zdarzenia ako do tej swojej kroczącej gry progresją.
Powtórzę z wczoraj: mierz siły na zamiary, czyli precyzyjnie oblicz na ile podejść masz kasy do uzyskania oczekiwanego zysku i czy ew. utrata tej kasy nie będzie mocno boleć, bo w bukmacherce nie ma pewniaków i nawet dość ostrożne przewidywanie ilości etapów do końca gry też może zawieść.
P.s: kilka lat temu znajomy z Gdańska położył się na 200 tys.zł grając w Multilotka progresją na najdłużej oczekiwaną parę liczb. Ta para weszła dwa losowania po tym, gdy jemu zabrakło już swojej kasy na grę (140k) oraz pożyczonych od teścia 60 tys.zł ????
.

M 0

muszka

Użytkownik
Więc tak mam 2 tys odłożone i teraz chciałbym rade czy lepiej zając się 1-dną drużyną i grac progresją czy lepiej wyjdzie gdy zajmę się dwoma - trzema drużynami? Bo te drużyny które patrzyłem maja remis średnio 3-4 razy w m-c więc ryzyko na stratę kasy jest bardzo małe.

disvolrest 13,2K

disvolrest

Użytkownik
Rób jak chcesz ale szkoda zachodu do tego - chyba że jesteś cierpliwy i nerwy trzymasz na wodzy. Zależy też na ile progów chcesz rozłożyć pieniądze..

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wczoraj napisałem Ci, że wszystko o co pytasz możesz ustalić samodzielnie, bo skoro jesteś na tym forum to masz dostęp do Internetu.
Zatem korzystaj z lokalnej wyszukiwarki ( SZUKAJ ) ale także jako świeży absolwent szkoły średniej, nie zapominaj o doskonaleniu angielskiego poprzez lekturę portali i for bukmacherskich, bo znajdziesz na nich i wątki osób grających tą techniką.

M 0

muszka

Użytkownik
Dziękuje za odpowiedz od niedzieli zaczynam grę, progresje rozpisałem tak by w razie czego nie było wielkich strat. Na razie będę grac progresją klasyczna stawiając na remis drużyny.
Będę zdawać relacje z wyników. ????
Mam jeszcze pytanko czy z takiego &quot;typu&quot; hazardu da się żyć? Tzn zarabiać tak by mieć ok 2-2.5tys m-c na czysto ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tu masz kolejny artykuł &gt;&gt;&gt; http://www.online-betting.me.uk/strategies/mike.html
a co do pytania, to w bukmacherce ewentualnie osiągnięte zyski liczy się długoterminowo, bo zwykle efekty gry przypominają sinusoidę: są okresy bessy i hossy.
Ponadto skoro masz zamiar grać progresją to automatycznie musisz nastawić się także na to, że wobec braku remisu w wynikach tej drużyny - niektóre miesiące będą tylko inwestycją, zaś skala zysku uzależniona jest od posiadanego budżetu na grę.
Jeśli bowiem wybierzesz np. progresję na stały zysk 10 czy 20 PLN przy wejściu remisu, to dość ciężko będzie wspomniane w pytaniu kwoty uzyskać...
Ale przede wszystkim dużo czytaj i ucz się - oby na błędach innych!

Do góry Bottom