>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja płaska jak deska

Status
Zamknięty.
V 1

vanitas

Użytkownik
Progresja remisowa + płaska stawka. Dla mniej zasobnych portfeli
W związku z pytaniami o wykorzystanie remisów do gry krótkofalowej i bezpiecznej, zakładam ten temat i jeśli będzie cieszył się zainteresowaniem (czytaj: będzie społeczne zapotrzebowanie na coś takiego) pociągnę go jakiś czas.

Oczywiście tylko wówczas, gdy będzie przynosił spodziewane profity - zbyt krótko i na małą skalę robię coś takiego, abym mógł operować wynikami. Dlatego mówię szczerze - nie wiem, czy będzie to generowało zysk. Ale bez sprawdzania nikt się tego nie dowie.

Założenia. Na start wybieramy 15 zespołów, które teoretycznie (wg teorii typującego) mają większe szanse na remis niż pozostałe (oprócz zespołów wchodzących w skład ciągów, ale z nich nie będę korzystać, aby nie powielać)
Na 15 zespołów, a raczej ich remisy, stawiamy jednakową stawkę, niezależnie od kursów i innych uwarunkowań. Po rozegraniu 15 spotkań następuje podsumowanie. Jeśli wynik jest dodatni, zabieramy zarobek i możemy zaczynać od nowa. Jeżeli jednak bilans tygodnia jest ujemny, zostawiamy wszystkie zespoły, które nie zremisowały i dobieramy do nich kilka nowych. Stawkę dla zespołów na poziomie 2 mnożymy X 1.8, dobrane stawkujemy jak na pierwszym poziomie.
I znów liczymy, biorąc pod uwagę również ujemny bilans z poprzedniego tygodnia. Jeżeli tym razem nie będzie in plus, to znaczy, że podający typy jest zbyt kiepski, aby robić to publicznie i temat ulegnie samounicestwieniu.
Podsumowanie będę robił w każdy poniedziałek. Kursy (aby uniknąć ewentualnych sporów) będą pochodziły wyłącznie od bukmacherów,

Gueugnon
Sochaux
Jihlava
Crystal Palace
Independiente
B. Jerusalem
LKS Lodz
Stutt. Kickers
Teplice
Virton
Jablonec
Brighton
Koblenz
Albinoleffe
Hvidovre

berix 3

berix

Użytkownik
Ja jestem zainteresowany tym tematem;) Tylko wykorzystuje ciag ktory podales odnosnie progresji remisowej 12 poziomow zobaczymy jak pojdzie;) W poniedzialek napisze jaki byl rezultat

V 1

vanitas

Użytkownik
Gueugnon
Sochaux
Jihlava
Crystal Palace
Independiente
B. Jerusalem
LKS Lodz

Stutt. Kickers
Teplice
Virton
Jablonec
Brighton

Koblenz
Albinoleffe
Hvidovre

Tak wyglądają wyniki.
Efektywność gry oddaje fakt, że weszło jedynie 6 z15 typów, a pomimo tego zysk netto wyniósł 19.8 euro przy całkowitym koszcie w wysokości 60 euro.

berix 3

berix

Użytkownik
super gralem wlasnie te typy i tez wyszedlem na plus ???? Prosze o kolejne na nastepny weekend. Ja stawialem na zespol po 15 zl

V 1

vanitas

Użytkownik
Luton
Barnet
Real Sociedad
Jena
UTA Arad
Jihlava
Gueugnon
Brighton
Stutt.Kickers
Ten mały zestawik nie spełnia wcześniejsych załozen (15 zespołów) więć wrzucam go wyłącznie poglądowo. Więcej się nie da, chyba że zacząłbym ozywać zespołów z ciągów. Ale poniewaz nie chcę mieszać kluczy zostaje 9 sztuk. Za tydzień będzie już normalna piętnastka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom