>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Progresja outsiderów

J 10

jaseras

Użytkownik
Gra wirtualna mająca przygotować moje skillsy do następnego sezonu na serio.
Witam. Postanowiłem zacząć opisywać moje progresje. Uważam, że całkiem nieźle mi idą i przy dość dużym stanie konta na inwestycję, myślę, że mogę skończyć na sporym plusie ???? Traktuję progresję jako lokatę sporych środków, dlatego górny poziom stoi wysoko. Zaczynam od 2j, podwajam stawki. Gram progresję na Milwaukee Bucks w NBA od 48 meczów tej drużyny w obecnym sezonie. Gram na ich zwycięstwo, gdzie kurs poniżej 2.0 trafił się tylko 2 razy (w tym raz niestety trafiony ;P). Największa passa bez zwycięstwa doprowadza do zawału bo to aż 8190j, ale odpłacone z nawiązką. Obecnie przy podwajaniu stawek i wracaniu do 2j po wygranej jestem 2037.24 j do przodu. Po wczorajszym meczu z Bostonem Bucks mają streak L3 i na tym poziomie zaczynam ich progresję. Jutro zaczynam znajdować kolejne drużyny do wirtualnej progresji na osobny rachunek (może nawet kilka, im więcej znajdę, tym więcej się okaże). Po powrocie NHL po Soczi dodam jeszcze ciekawą propozycję remisów jednej z drużyn ;)
Jako, że jest to temat czysto teoretyczny i sprawdzam oczywistość matematyczną jaką jest zysk na progresji przy nieskończonych funduszach w takim sporcie jak NBA. Na 82 mecze najniżej w historii spali 76ers i Mavericks z 4 winami a 10 najgorszych wyników daje średnio 6,7 winów, co w razie prawdziwej progresji byłoby zabójcze. Jednak bukmacher za darmo pieniędzy nie odda, więc trzeba mieć pewność, że aż tak tragicznie nie będzie ???? W przypadku Milwaukee mamy tę pewność na ten moment, bo zagrali 51 meczów i mają 9 winów (statystycznie więc osiągną ich 15, realnie myślę po terminarzu i poprzednich obserwacjach, że będzie ich więcej). Tak więc mamy 32 mecze najsłabszej drużyny w NBA, na którą najwyższy wygrany kurs w tym sezonie to 5.25 z Wizards a najniższy wygrany to 1.66, który nie był aż tak niski, aby zrujnować zysk na stawce 64j.
/kurs z 3.50 urósł do 4.00, potężny szpital w tak słabej ekipie...no cóż, jak wygrają to dobrze, 6j do przodu. Jak przegrają, to póki co też dobrze ;)
Obejrzałem mecz, muszę powiedzieć, że po raz kolejny w grze Bucks zabrakło czegoś bardzo małego do wygranej. Uważam, że ta drużyna potrafiłaby przy dwóch zmianach kadrowych w s5 walczyć w tej słabej konferencji o top10...ale wolą tankować, na czym mam nadzieję zbijać pieniądze ???? Przechodzimy do kolejnego stopnia, już po All Star Weekend, w którym Bucks za bardzo się nie zamęczą i może wygrają ze słabiutkimi Orlando Magic w kolejny wtorek ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
Zweite Progresiere:
Ligue 2 (Francja), piłka nożna
Drużyna: Creteil
Uzasadnienie: Ligue 2 to idealna liga do progresji na remis, którą wybieram dla drużyny Creteil. Po 23 kolejkach mają oni 8 remisów na koncie, co daje remis co trzecie spotkanie. Zastosuję progresję z 2-krotnym zwiększaniem stawek. Jako, że zostało tylko 15 spotkań, kończę progresję jeśli po 10 spotkaniach padną dwa remisy i natychmiastowo w przypadku czwartego remisu. Jeśli po 10 spotkaniach nie będzie 2 jednopunktowych rezultatów, gram do skutku te 15 spotkań...aż takiego pecha nie da się mieć w tak remisującej lidze. W 230 meczach padły 72 remisy, czyli 31% wyników (oznacza to prawie dorównanie do statystycznej bariery 33,3% szans na zdarzenie). Zaczynam od 2j, podwajam stawki jak już wspomniałem.

Progresja Nummer Zwei: CRETEIL X (7-8-8)

✅✅✅Mecz 1: Nancy-Creteil X (3.80) 1st: 2j✅✅✅

/standardowy kurs na remis w Ligue 2, myślę, że spadnie do czasu meczu do 3.40, może 3.50.
/kurs na bet365 wyniósł 3.60, wynik 2-2 i pierwszy stopień już wchodzi. Nie jest to najlepsza opcja, ale przynajmniej skuteczna, co utwardza moje przekonanie od tego typu. W następnej kolejce Creteil zmierzy się u siebie z RC Lens, z którymi zremisowali we wrześniu. Znowu stopień 1, czyli 2j i kurs obecnie 3.20, przed meczem do 3.50 dojdzie ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (9-43)
✅✅✅Mecz 2: Bucks-Magic 1 (2.30) 2st: 4j✅✅✅
/uważam, że kurs jest w sam raz jak na klasę pojedynku, na pewno nie zaniżony, myślę, że nawet 2.10 byłoby słuszne tutaj. Dlatego większość buków dała 2.20, a na moim akurat promocja ;) Nie ukrywam, że ten mecz może akurat wejść biorąc pod uwagę tankowanie obu ekip ;)
/wygrana Bucks, wracamy do stopnia pierwszego z zyskiem 3,2j ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
Nie wpisałem postu, ale jako, że temat dotyczy bardziej wykazania dobrej drogi progresji, jaką jest wg mnie NBA, to pozwolę sobie na spóźnione dodanie postu:
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (10-43)

⛔⛔⛔Mecz 2: Bucks-Nuggets 1 (2.85) 1st: 2j⛔⛔⛔
/jak nie z Nuggets, to z Pacers w następnym meczu pewnie nawet nie kiwną głową za PG. Będzie 3 stopień, czuję to ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
Wracamy do francuskiej drugiej ligi.
Progresja Nummer Zwei: CRETEIL X (7-9-8)

⛔⛔⛔Mecz 1: Creteil-RC Lens X (3.20) 1st: 2j⛔⛔⛔
/biorę 3.20 w ciemno po pierwszym spadku, poszła masówka, albo jakieś nieoficjalne zdarzenie losowe. Czekam na newsy i stawiam w razie czego już teraz po i tak przyjaznym kursie
/od remisu daleko, ledwo 3:2 w ostatniej minucie wyciśnięte, gramy dalej, w 3 meczu pierwsze wejście na 2 stopień

J 10

jaseras

Użytkownik
Nadrabiam forumowe zaległości, nie miałem w głowie akurat pisania tutaj, ale progresja jest tu wirtualna, więc pozwolę sobie na zaległe rozliczenia.
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (10-43)

⛔⛔⛔Mecz 4: Milwaukee-Indiana 1 (6.75) 2st: 4j⛔⛔⛔
/mecz oczywiście miał nikłe szanse wygranej, ale dzięki temu wejście na 3 stopień i możliwość pomnożenia zysków dalej.

✅✅✅Mecz 5: 76Sixers-Milwaukee 2 (1.86) 3st: 8j✅✅✅
//14.88 zwrotu z tego meczu, czyli 6.88 zysku na nim. Jako, że to już 3 stopień i akurat mecz, którego się obawiałem, to zysk ogólnie nikły i wracamy do 1 stopnia. Myślę, że można by udoskonalić progresję i nieco odejść od reguły stawiania na każdy mecz, bo to nie remisy w piłce i kursy 1.86 się zdarzają (chociaż miałem cichą nadzieję na 1.95 i faworyzowanie Phily.
Podsumowanie progresji Milwaukee po 5 meczach:
Mecze: 5
Trafione: 2
Suma stawek: 20
Suma zwrotów: 24.08
Zwrot%: 20,4% (przy słabiutkim kursie przy drugim trafionym)
Gramy dalej.

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja Nummer Zwei: CRETEIL X (7-9-9)

✅✅✅Mecz 3: Dijon-Creteil X (3.60) 2st: 4j✅✅✅
/tym razem 4 miejsce tabeli, czyli niewielka różnica do poprzedniego meczu...tylko, że tym razem wyjazd i drużyna z 2 remisami na koncie więcej niż poprzednie Lens. Do tego ostatnie 7 meczów H2H zakończyło się 4-krotnie remisem 1:1. Dlatego oprócz obserwowania moich typów na progresję, polecam dokładny wynik 1:1 za drobne i ewentualnie remis do przerwy
/coraz bardziej podoba mi się remisowa progresja. Przy takiej drużynie można by nawet od 3 stopnia zaczynać i budżet nie zapłacze. Szkoda, że remisu do przerwy nie było, bo w ako to puściłem ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (11-44)

⛔⛔⛔Mecz 6: Milwaukee-Indiana 1 (16.00) 1st: 2j⛔⛔⛔
/nie liczę tu absolutnie na wygraną Bucks, bo tylko złamane nogi pierwszej piątki Pacers mogą im ją dać. Ale, zdarza się wszystko, a po tym meczu wejdziemy znowu na 2 stopień, a mam nadzieję, że i lekko wyżej ;)
/następny mecz z Nets również przegrany, dopisuję:
⛔⛔⛔
Mecz 7: Milwaukee-Brooklyn 1 (3.15) 2st: 4j⛔⛔⛔
/kolejny mecz u siebie z Utah Jazz, kolejnym kandydatem do top3 draftu. Kursy pewnie spadną i przeczuwam postawienie Bucks w roli faworytów. Zobaczymy jak to będzie

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (11-46)
✅✅Mecz 8: Milwaukee-Utah 1 (1.86) 3st: 8j✅✅✅
Niestety znów na niskim kursie ;/ Ale cóż, 14,88 zwrotu po 3 stopniu...czyli 0.88j zysku mimo wszystko ;)
⛔⛔⛔Mecz 9: Milwaukee-Sacramento 1 (2.35) 1st: 2j⛔⛔⛔
Nowa seria, wtopa z Kings u siebie, bardzo mnie to cieszy
⛔⛔⛔Mecz 10: Pelicans-Milwaukee 2 (3.80) 2st: 4j⛔⛔⛔
Na okrągłą 10 porażka na drugim stopniu. Gramy dalej i przy następnym zwycięstwie podsumujemy ;)
⛔⛔⛔Mecz 11: Milwaukee-Washington 1 (4.00) 3st: 8j⛔⛔⛔
Seria wchodzi na wysoki, 4 stopień i powiększa potencjalną wygraną ;)
✅✅✅Mecz 12: Milwaukee-Orlando 1 (2.00) 4st: 16j✅✅✅
Mamy win, 32j zwrotu, więc następne podsumowanie.

J 10

jaseras

Użytkownik
Podsumowanie progresji Milwaukee po 12 meczach:

Mecze: 12
Trafione: 4
Suma stawek: 64
Suma zwrotów: 70.96
Zwrot%: 10,88% (zmniejszony procentowy zwrot, ale nadal na poziomie 10% mnie zadowala w zupełności, bo wiem, że zacząłem w słabym momencie rozpiskę)
Gramy dalej, jeszcze 19 meczów więc przewiduję min dwa winy (na razie nie zdradzę drużyn, które prognozuję)
Progresja Nummer Zwei: CRETEIL X (7-10-9)
✅✅✅Mecz 4: Creteil-Brest X (3.10) 1st: 2j✅✅✅
3/4 trafione...dobry cel aż do zakończenia sezonu ???? Zastanawiam się nad zwiększeniem progów o q=3 ?? Tym razem 6.20 zwrotu i podsumowując:
Mecze 4
Trafione 3
Suma stawek: 10
Suma zwrotów: 28.20
Zwrot(%): 182%!!!

Otrzymane punkty reputacji: +10
J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (11-46)

⛔⛔⛔Mecz 13: Minnesota-Milwaukee 2 (16.00) 1st: 2j⛔⛔⛔

ciekawy mecz, nie wiem dlaczego kurs stał się tak astronomiczny...
/padli jak na zawołanie Wigginsa lub Parkera ;)

⛔⛔⛔
Mecz 14: Atlanta-Milwaukee 2 (5.00) 2st: 4j⛔⛔⛔
Mecz 15: New York-Milwaukee 2 (5.25)
/czuję znowu wejście na 3 stopień, po mału trzeba poza tym myśleć o sensownym zakończeniu prowadzenia progresji, bo zaczyna się walka na totalny brak obrony i ślepe rzucanie z Philadelphią...

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja Nummer Zwei: CRETEIL X (7-11-9)

✅✅✅Mecz 5: Angers-Creteil X (3.40) 1st: 3j✅✅✅
/co tu dużo mówić, według zasad mojej gry jeszcze jeden remis i odpuszczam, więc zgodnie z ostatnim przemyśleniem zwiększam q ciągu do 3. Także stopień pierwszy to 3j, potem 9, 27...jeśli remis padnie w najbliższych dwóch meczach dalej jadę na 3, jeśli później to schodzę z powrotem do dwóch i gram ostatnią serię. Takie alternatywne opcje, żeby wydoić remisującą krowę do cna
Jakieś pytania?
Postawione: 5
Trafione: 4
Suma stawek: 12j
Suma zwrotów: 38,40j
Zysk %: 220%!!!✅✅✅

J 10

jaseras

Użytkownik
Postawiłem na początku sezonu za 10 zł po kursie 10.00 mistrzostwo Bulls. Stwierdziłem, że warto coś rzucić. Potem mecz w Portland i zapomniałem na wiele tygodni o tym becie. Teraz sobie myślę, że dorzucam za 10 zł po kursie 34.00 jaki teraz jest na bet365 i za 10 zł na wygranie konferencji wschodniej po 19.00. Z tą konferencją na razie się wstrzymuję i szukam finału konferencji, bo wydaje mi się, że będzie on wyglądał tak: Indiana Pacers-Chicago Bulls. Wyeliminują Heat taką grą, świetną i bullsową.
Bulls to win NBA 34.00 bet365
Bulls to win Conference Final 19.00 bets365

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja numero uno: MILWAUKEE BUCKS (13-54)
⛔⛔⛔Mecz 16: Milwaukee-Bobcats 1 (3.10) 4st: 16j⛔⛔⛔
Mecz 17: Portland-Milwaukee 2 (9.00) 5st: 32j
/mecz, który traktuję pół żartem. Nie wiem co musiałoby się stać, żeby walcząca już nie o play-off, ale o ciasne miejsce na dobrej pozycji w rundach i przewagę swojego parkietu, drużynę powstrzymało Milwaukee. Knight vs Lillard, GreekFreak vs Aldrigde? Nie wierzę, i czekam na dużą wygraną i koniec ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
⛔⛔⛔Mecz 18: Warriors-Milwaukee 2 (9.50) 5st: 32j⛔⛔⛔
⛔⛔⛔Mecz 19: Sacramento-Milwaukee 2 (3.80) 6st: 64j⛔⛔⛔
⛔⛔⛔Mecz 20: Clippers-Milwaukee 2 (16.50) 7st: 128j⛔⛔⛔
✅✅✅Mecz 21: Milwaukee-Lakers 1 (1.80) 8st: 256j✅✅✅

Podsumowanie progresji Milwaukee po 21 meczach:

Mecze: 21
Trafione: 5
Suma stawek: 574
Suma zwrotów: 531,76
⛔⛔⛔Zwrot%: -7,4%⛔⛔⛔ Niestety, 1.80 zabiło jakikolwiek zysk...kurs niestety zrozumiały, Lakers nie mieli prawa wygrać z taką koszykówką. Gram dalej, mimo najgorszej fazy sezonu uważam, że raz Bucks zwyciężą. Dalej nie ma sensu grać. W normalnej wirtualnej progresji wyszedł jako taki plus, więc uważam, że gra od początku sezonu do przerwy na All-Star Game jest idealna (Celtics, Jazz 76Sixers i Orlando też to spełniają). Wtedy drużyny są mniej skupione na pozycjach, więc każdego można ograć. Po 60 spotkaniach nie ma co grać, bo tankujący zaczynają walkę o najgorszy bilans, średniaki walczą o play-offy i nie dają się ograć tankującym. A najlepsi walczą o przewagę parkietu i ogólnie lepszy rytm na play-offy. Nauka na życie jakaś jest ;)

J 10

jaseras

Użytkownik
Progresja Nummer Zwei: CRETEIL X (7-12-9)

⛔⛔⛔Mecz 6: Creteil-Auxerre X (3.10) 1st: 3j⛔⛔⛔
⛔⛔⛔Mecz 7: Bastia-Creteil X (3.20) 2st: 9j⛔⛔⛔
Mecz 8: Creteil-Laval X (3.20) 3st: 27j
to już ostatnia gra na ten sezon dla Creteil z mojej strony. Kończę z remisem, który mam nadzieję padnie max do 5 stopnia

J 10

jaseras

Użytkownik
⛔⛔⛔Mecz 8: Creteil-Laval X (3.20) 3st: 27j⛔⛔⛔
Obejrzałem pierwszą połowę...nie było tu szans na remis od pierwszego gwizdka. No cóż, czwarty stopień.
Mecz 9: Tours-Creteil X (3.40) 4st: 81j

Do góry Bottom