>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja nowoczesna

50cent 0

50cent

Użytkownik
PROGRESJA NOWOCZESNA

Pewnego razu pomyślałem dlaczego zwykła progresja na &quot;podwojenie&quot; (2,4,8,16) jest taka ciężka ??? Jakie są jej wady ???
Jakby je wyeliminować poprzez obstawienie obok niej coś innego ??? Wpadłem żeby stawiać obok AKO 2 zł czyli np
stawka:4 zł -progresja - 4 zł AKO 2 zł
:8 zł -progresja - 8 zł AKO 2zł
:itd
ale co by to dało jeżeli pewnego razu nie trafiłbym tego i tego wtedy nawet przy wygraniu 8*3 zł &quot;(bo tak sie gra w progresji,na AKO 3 zł)=24 ale
ile na to wyłożyłem ? 4+4 w 1 etapie =8
8+8 w 2 etapie =16
czyli wydałem przez 2 etapy 8 +16= 24-to co wygrałem (patrz wyżej) - zysk zerowy lub bardzo mały wszystko przez ten cały wkład
Ale jakby tak to co WŁOŻYŁEM grać na AKO w końcu sie podwoi i sie zwróci
Lecz mimo to tamta progresja już raz mnie niemile zaskoczyła więc myśle i tak by sie wszystko zwracało lub bym dużo stracił
ta progresja jest dla mnie za ostra (w niej wygrywamy 150 %) może lepiej stosować Ciąg Fibonacciego
jest to o wiele bardziej łagodny sposób na progresowanie
(http://www.progresja-typy.com/progresja/ciag_fibonacciego.html)
lepiej się z tym zapoznać przed przeczytaniem !!!
Moja progresja zaczyna się tak a nie 2,2,4 ponieważ stawianie dla mnie 2 zł a później jeszcze raz 2 zł na takie kursy to głupota
a przede wszystkim wstyd u buka he he więc wole 2,3,5 itd (przypominam że Stawka to suma dwóch poprzednich liczb więc ja startuje tak
1,1-tego nie stawiam lecz dopiero ich sumę itd :

Jest to złoty sposób na wygrywanie ale nie jest to czyste złoto bo nie ma takiego sposobu dającego 100% pewności
lecz ten sposób oparty jest o AKO kurs 2 zł więc 50 % szans na trafienie czyli raz trafienie i raz nie trafienie (teoretycznie !)
nie trafienie 3 lub 4 razy pod rząd takiego kursu to bardzo duży pech lub kompletna nie wiedza stawianej dyscypliny
dzięki trafieniu AKO 2 zł na którymś etapie zwracamy sobie wszystko co utraciliśmy łącznie z progresją więc progresje
możemy grać dalej lub nawet zrezygnować co w normalnej progresji (2,4,8,16,32) jest niemożliwe bo albo wtedy bankrut
albo gramy dalej co jest lekko mówiąc denerwujące (32,64,128,256).
Jeżeli np na 3 etapie trafimy AKO 2 zł to 19*2=38 -nasza wygrana kasa
(stawka*2 bo AKO 2 zł na kuponie)
Teraz zobaczmy czy coś w ogóle sie to opłacało ???
Cały wkład na 3 etapie to 28+10 (wkład progresji + wkład AKO) = 38 (patrz dwie linijki wyżej)
czyli wygraliśmy to co straciliśmy - głupie,ale nie zapominajcie że jeszcze jest progresja na 3 etapie jeżeli ją trafimy
to mamy 3*5=15 na czysto bo (patrz wyżej) straty odrobione dzięki AKO
Myślicie zapewne że tyle srania i wkładu (bo aż 28 AkO i 10 progresja =38 zł na 3 etapie ) żeby wygrać 15 zł ale jeżeli
trafimy AKO za 1 lub 2 razem to od razu w 3 etapie stawka się zmniejsza bo nasze straty są mniejsze i nie odrabiamy ich
Np: w 2 etapie trafiamy tylko AKO 2 zł (bez progresji) to w 3 etapie ile będziemy stawiać ???? - tylko 5 zł bo to tylko straciliśmy!!
Jak mówiłem 3 nietrafienia razy pod rząd jest mało możliwe więc sytuacja opisana wyżej jest na &quot;porządku dziennym&quot;
Ten system można (po wgłębnym zapoznaniu się z nim) modernizować , zmniejszając lub zwiększając kursy stawki względem swoich potrzeb.
Uważam że to fajne połączenie pewnego AKO 2 zł i niezniszczalnej progresji.
Za ewentualne błędy przepraszamy.
Opracował wciąż zawzięty na buków PETRONAS i ostrożny 50Cent

Prosimy o wasze opinie czy ten system wg was opłaca się, czy dostrzegacie w nim jakieś wady jeśli tak piszcie bo dzięki wam możemy go udoskonalić.
Dzięki za uwagę!!!

Do góry Bottom