>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Progresja na typy Filipa_r2

E 0

everu42

Użytkownik
Witam.

Ostatnio wpadłem na pomysł(może już był) żeby grać na typy kol. Filip_r2.
Jak dobrze gdzieś wyczytałem i się nie myle to jest on typerem roku 2007.
Jak wiemy żeby zaczać na przykład od 10zł i być zabezpieczonym na 7 progów potrzebujemy:
10+20+40+80+160+320+640=1270.
Suma nie mała, ale możemy zacząć od 5zł, z tymże przejrzałem temat filipa z postami od listopada(troche na szybkiego) to nie miał on większej serii nie trafionych kuponów niż 3(jak dobrze zauważyłem).

Zastanawiałem się czy stawiać same nhl czy wszystko co filip obstawia.
Jest w tym wszystkim małe ale. Filip często obstawia dwa single które zaczynają się o tej samej porze. Pomyślałem że gdy ma miejsce taka sytuacja to do 3 progu włącznie dajemy dwa zdarzenia na kupon a jeśli już przyjdzie 4 próg to wybieramy jedno ze spotkań.
Drugi pomysł na to &quot;ALE&quot; to rozbicie stawki na 2. Czyli mamy 2 próg mamy obstawić za 20zł, Filip daje dwa single i gramy też dwa single dzieląc nasze 20zł na pół i gramy je za stawkę po 10zł.

Ja na razie jeszcze nie zacząłem grać u buków, obserwuje gre i temat mojego brata i trochę czytam tu na forum czekając na jakąś wolną kase.

Co o tym wszystkim myślicie? Na razie próbuje na sucho.

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
I będziesz siedział 24 h przed kompem czekając aż filip wrzuci kupon?? nooo ja myślę że powinieneś przeglądac typy wszystkich typerów, sam sprawdzić i potwierdzić ich analizę i stawiać a pewnie sam też nie zajdziesz daleko w progresji..

A 0

amihoo

Użytkownik
mnożenie stawki X2 przy progesji wymaga okreslonej stawki by był zysk. A co jak Filip da kurs poniżej 2? czy to będzie opłacalne? Nie sądze

Poza tym Filip też ostatnio zaliczył trochę słabszy okres... Więc różnie może być.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Amiho nie wie po co rozgrzebujesz temat z przed 10 dni, a co do progresji na typy filipa...
trochę samodzielności :|:kwasny4565: i próbujcie grać sami, to będzie najlepszy sposób

E 0

everu42

Użytkownik
tak można &quot;liczyć na siebie&quot; można grać samodzielnie ale jak ktoś zaczyna i ma małe doświadczenie w typowaniu to można sie opierać na typach innych, wiadomo że samodzielnie stworzony, wygrany kupon oprócz tego ze da nam kase to również daje satysfakcje ale chodzi tu przede wszystkim o wygrywanie kasę u buków a nie wtapianie jej.
A tak BTW. to połowa ludzi na forum bierze typy od vipów, widać to w ich tematach gdzie albo peany pochwalne albo lamenty świętokrzyskie.

Do góry Bottom