>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na stały zysk - under/over

uqi 0

uqi

Użytkownik
Witam, w miesiącu sierpniu testowałem nawet fajny system (stały zysk) który polega na wyborze zdarzenia under/over (mamy 50% szansy na wygraną) i zmianie odpowiednio stawki aby osiągnąć po każdym wygranym poziomie zakładany wcześniej zysk. W załączniku przesyłam mój arkusz jak to wszystko wygląda. Możecie sami chwile tak pograć i wyciągnąć wnioski czy się opłaca tak grać czy nie.

ja28 92

ja28

Użytkownik
Z zestawienia wynika że stosowałeś odzysk metodą progresji.
Raz doszłeś do 6 poziomu, raz do 5 poziomu, a dwa do 4 poziomu progresji.
Ten 6 poziom był już moim zdaniem krytyczny, gdyby nie wszedł to chyba byś musiał zakończyć tą gre z wynikiem negatywnym.

pozdr

wincent 150

wincent

Użytkownik
W dodatku - ile czasu siedziałeś przed kompem żeby mieć te 230 pln ? Bo sporo meczy jest w odstepie 2-3 godzin, czyli kontrolowałeś to na okrągło.

uqi 0

uqi

Użytkownik
Ja28
Zauważ że ten 6 poziom postawiłem z osiągniętego wcześniej samego zysku.
wincent
Zdarzenia wybierałem wieczorami a następnego dnia stawiałem głównie przez wap.bwin.com z palmtopa.

ja28 92

ja28

Użytkownik
Zauważ że ten 6 poziom postawiłem z osiągniętego wcześniej samego zysku.
Nie jest to prawdą. Zobacz sam: poz.88 zysk 210 zł, a potem następne pozycje i stawki:
4.17+12.73+20.86+48.58+76,11+209,31=371.76 zł a to troche;) więcej niż 210 zł.
W sumie nie o to chodzi, ja grałem długo na under/over razem z przyjaciółmi i wnioski mieliśmy wspólne:
1. Wybór meczu do gry musi być poprzedzony pozytywną analizą.
2. Maksymalny poziom progresji to cztery.

pozdr

uqi 0

uqi

Użytkownik
A to zwracam honor ;)
A co z wrześniem, jak wyniki?
We wrześniu powróciłem do stawiania over 0,5 HT ponieważ w tym czuje się najlepiej (w 2009 roku trafiłem tak 15 zdarzeń z rzędu, dodam też że wypłaty robiłem co weekend). Gram na spokojnie, 1, 2, 3 kuponiki na dzień, 1, 2, 3 zdarzenia na kuponie to zależy od meczy jakie są danego dnia. Na wszystko mam screeny więc nikt mnie nie zagnie :grin: a jeśli ktoś chciałby zobaczyć co obstawiam to zapraszam na PW.
Zapomniałem dodać że w bet365 od 08-13.09 z 50 zł. zrobiłem grając tylko over 0,5 HT 280 zł. nie licząc straty -25 zł. jaka wynikła ze strony bet365 za błędne policzenie 2x tego samego kuponu/stawek przez ich live.
W załączniku przesyłam co grałem do tej pory oraz dowód że są na to papiery ^^, oraz dla koneserów &quot;15 z rzędu&quot;.

M 1

momodzik

Użytkownik
testowałem nawet fajny system (stały zysk) który polega na wyborze zdarzenia under/over (mamy 50% szansy na wygraną)
Pomijając, za przeproszeniem, parę pierdół, które dodałeś do swojego systemu, to napiszę Ci tylko, że bardzo podobny system jest już od ponad stu lat testowany.
Nazywa się ruletka.
Szybka kasa, nie trzeba przed monitorem oczu psuć, tylko trzeba wiedzieć na co postawić i kiedy skończyć.
powodzenia życzę.

Do góry Bottom