>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

progresja na remisy.

M 0

manko_wlkp

Użytkownik
witam!
chciałem zacząć progresję na remisy. wiem już, że będę grał w II lidze hiszpańskiej, tylko nie mam pojęcia jaką drużynę wybrać. czy ma to być drużyna, która jest na końcu tabeli i ma na koncie 7 remisów i 1 porażkę, czy może średnia drużyna, która jeszcze nie zremisowała? lepiej jak to będzie bardzo słaba drużyna/dobra/bardzo dobra?
z góry wielkie dzięki

J 0

jaras09

Użytkownik
Witam!
Na wstępie chciałem Ci powiedzieć ,że za chwilę pewnie dostaniesz odpowiedzi typu &quot;nie graj progresją bo zbankrutujesz&quot; , itd. ale pamiętaj nie zniechęcaj się, sam przetestuj i sprawdz. Oczywiście jeśli nie grałeś wcześniej żadnej progresjii to lepiej poczytaj artukuły odnośnie progresji , i popytaj mądrych doświadczonych osób. Progresja jest to na pewno jedna z najbardziej zyskownych systemów gry , jednak wymaga sporo doświadczenia, (stawki, dobór spotkań itd.). Progresją może grać każdy. Wybrałeś progresje na remis ok. Dobrze by było gdybyś najpierw (jeśli oczywiście jeszcze nie masz) zrobił rozpis całej progresji chodzi mi tu głównie o ilość progów , twoje stawki itd. Jeśli chodzi o dobór drużyny, nie wybieraj na pewno mocnej ani bardzo słabej drużyny. Najlepiej jeśli zespół gra &quot;średnio: w swojej lidze czyli w tym przypadku może to być Villareal B czy Albacete ( to tylko przykłady). Sprawdz wybraną drużynę ile razy remisowała w poprzednich 2-3 sezonach ( i co ważne ile razy nie miała z rzędu remisu).
pzdr

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Pięknie to wszystko Jaras wyłuszczyłeś, nie wiem tylko czy autor tematu coś z tego wyniesie, niestety, obawiam się że manko wlkp poczytał gdzieś o progresji jako super systemie i postanowił niezwłocznie samemu się za to zabrac - &quot;...wiem już, że będę grał w II lidze hiszpańskiej, tylko nie mam pojęcia jaką drużynę wybrać...&quot;
&quot;Nie mam pojęcia&quot; + bukmacherka (o progresji już nie wspominam) = bankrut
Nie wierzysz, zapytaj innych.

M 0

manko_wlkp

Użytkownik
tak przeczytałem o tym jako super systemie, bo moim zdaniem taki on jest. na razie moje stawki są śmiesznie małe, ale to tylko na próbę:
(poziom) (stawka) (stawka razem) (zysk-wkład)
1 2zł 2zł 4zł
2 2zł 4zł 2zł
3 4zł 8zł 4zł
4 6zł 14zł 4zł
5 9zł 23zł 4zł
6 13zł 36zł 3zł
dalej już raczej na bank trafię, ale nawet jak nie to mam zabezpieczenie i wiem, że grając w ten sposób (współczynnik 1.5) kasy wystarczy mi na duuuużo poziomów.

J 0

jaras09

Użytkownik
Pięknie to wszystko Jaras wyłuszczyłeś, nie wiem tylko czy autor tematu coś z tego wyniesie, niestety, obawiam się że manko wlkp poczytał gdzieś o progresji jako super systemie i postanowił niezwłocznie samemu się za to zabrac - &quot;...wiem już, że będę grał w II lidze hiszpańskiej, tylko nie mam pojęcia jaką drużynę wybrać...&quot;
&quot;Nie mam pojęcia&quot; + bukmacherka (o progresji już nie wspominam) = bankrut
Nie wierzysz, zapytaj innych.
Rozpisał stawki więc można coś więcej powiedzieć. Poza tym widzę ,że jesteś kolejnym &quot;straconym&quot; graczem progresjii bez urazy. Ale zacznie grać na sucho więc niech zobaczy. Zresztą każdy powinien sam spóbować , a nie słuchać głupich komentarzy typu nie znasz się na progresjii więc nie graj itp..
Lepiej grać progresją za nawet małe kwoty niz wtapiać sporo kasy na &#39;faworytów&quot; zresztą dla mnie śmiesznych po kursie 1.20 - 1.40.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
na innym forum widzialem test progresji z tym ze na kilkadziesiat zespolow i zakonczyl sie fatalnie tj. -3000tys zl w skali sezony wiec przemysl to dokladnie

Do góry Bottom