>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na remisy średniaków. Opinie ?

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Co sądzicie o takim systemie progresywnym na remisy ?

Założenia:
Wyławiamy zespoły ze środka tabeli (odrzucamy 5 pierwszych i ostatnich miejsc np.) które maja serie ostatnich meczów bez remisu (np. 10 lub więcej meczy bez remisu) z topowych lig piłki nożnej. Opieramy się na statystyka z linka poniżej, pucharów i towarzyskich oczywiście się nie wlicza.
en.24score.com/soccer/top_streaks/no_draw

Kursy na remisy wahają się od 2,50 do nawet 4,00 lub rzadziej i nawet więcej.

Preferencje mają zespoły które w najbliższych meczach nie grają z górą lub dołem tabeli.

1 j.
2 j.
4 j.
8 j.
10 j.
14 j.
18 j.
24 j.

Co myślicie ? Coś byście zmienili może ?

PS. Jeśli wątek jest w złym miejscu prosze o przeniesienie w odpowiednie.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Przetestowałem system w lutym na sucho a pod koniec marca po opracowaniu bezpiecznej modelu stawkowania wcieliłem w życie.
Przykładowe trzy modele progresji oraz 5 przykładowych zespołów w załączniku dla zainteresowanych. Dwie ekipy weszly od razu, pozostałe zespoly remisowaly po 3-4 kolejkach od wejscia.
Najwazniejsze to odpowiedni dobór zespołu, odradzam rowniez granie na początku i pod koniec danych rozgrywek (powiedzmy wchodzimy do gry wybierajac zespół dopiero po 10 kolejkach rozgrywek ale najpozniej na 10 kolejek przed koncem sezonu). Zly wybor druzyny moze byc tragiczny ... patrz przyklad Club Brugge, na dzis 32 kolejki bez remisu w lidze!

polofcb 92

polofcb

Użytkownik
wszystko masz dobrze, możesz też założyć że wchodzisz na 5 podejść. po tych 5 mozesz odpuścić albo znowu zacząć grać od początku. wybierając drużynę tez dobrze spojrzeć gdzie gra następne 5 spotkań - to nie jest takie ważne,ale np jak 2 pierwsze mecze gra z kimś z czuba to może lepiej poczekać

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Nie wspominalem: mimo ze moja progresja ma 11 stopni to czasami pasuje jakas kolejke gdy remis jest wysoko wyceniany a ja jestem juz wysoko na drabince, czasami warto podejsc do konkretnego spotkania indywidualnie i spasowac po prostu.
Na wyzszych drabinkach gdy kurs jest wyzszy niz standardowe 3,20 - 3,50 mozna zagrac za mniejsze niz wskazuje na to konkretny stopien progresji.

piqel1 0

piqel1

Użytkownik
Jak dla mnie progresja to najgorszy system i totalnie nieopłacalny. Musiałbyś dysponować nieograniczonym kapitałem i nie miec limitów u buka. Mija sie to celem. Juz nie jeden sam musial sie na tym przejechac zeby uwierzyc. Wariancja matematyczna nie zna litosci ????

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Sporo o tym przeczytalem, testowalem, wyznaczylem cele i limity i wiem ze jesli bedziesz sie trzymal ustalonych regul to nie stracisz na tym. Remisy w pilce noznej sie zdarzaja ;) to nie hokej czy kosz co zreszta odzwierciedlaja kursy. Aby ominac limity mozna grac u roznych bukow, zreszta nie gram za duze sumy wiec limitow sie nie boje.
Rozsadne reguly, odpowiedni dobor druzyn gwarantuje staly zysk.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powiem szczerze swego czasu próbowałem progresji we Francji 1 i 2 liga grałem również remisy i wychodziłem na tym całkiem spoko, trzeba sobie 2-3 ekipy wybrać i sukcesywnie grać spójrz FC Paris (18 remisów), Niort(17) , Laval (15), Marseille (17) czy Monaco (14)

gargamel13 0

gargamel13

Użytkownik
Przede wszystkim musisz posiadać odpowiedni kapitał - czyli taki, który pozwoli Ci na granie daną drużyną powyżej 10 etapu progresji (czasem nawet do 15) i oczywiście cierpliwość ???? jeśli spełnisz powyższe warunki raczej ciężko o klęskę ????

Do góry Bottom