>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na remis

M 0

murmak

Użytkownik
Witam.
Od zeszłego sezonu bawię się w progresje na remisy. Interesuje się tylko piłką nożną. Dotychczas wytypowałem osiem klubów i nigdy nie musiałem czekać na remis dłużej niż do czwartego poziomu. Stawka na pierwszy remis to 5zł. Następnie podwajam stawkę aż do piątego poziomu. 5-10-20-40-80. W przypadku jeśli na piątym poziomie progresji nie przydarzy się remis, najprawdopodobniej przerwę progresję. Zakładam początkowy budżet 0 zł więc jeśli przy stanie konta pojawi się minus to będzie znaczyć że tracę na progresjach. Analogicznie plus będzie sumą moich dotychczasowych zysków ze wszystkich progresji. Obecnie prowadzę progresję dla dwóch klubów. Arles-Avignon (Ligue 2 FRANCJA) i Quilmes AC (Primera Division ARGENTYNA).
Pozdrawiam

PROGRESJA NR 1 / POZIOM 2
Tigre - Quilmes / TYP: x / ST: 10 / Kurs: 3,1 Sportingbet

PROGRESJA NR 2 / POZIOM 1
Niort - Arles / TYP: x / ST: 5 / Kurs: 3,2 Betsson

Stan konta ⛔ 20zł

avril-100592 76

avril-100592

Użytkownik
Jak juz chcesz grac jedna ekipa caly czas to moge ci polecic Benfice B w 2 lidze portugalskiej, generalnie tam tez sobie obczaj te lige bo jest bardzo remisojebna.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 0

murmak

Użytkownik
PROGRESJA NR 1 / POZIOM 2
Tigre - Quilmes / TYP: x / 0:1 ⛔
15zł

PROGRESJA NR 2 / POZIOM 1
Niort - Arles / TYP: x / 1:0 ⛔ 5zł Stan konta ⛔ 20zł

M 0

murmak

Użytkownik
PROGRESJA NR 1 / POZIOM 3
Quilmes - Arsenal Sarandi / TYP: x / ST: 20 / Kurs: 3 Unibet
PROGRESJA NR 2 / POZIOM 2
Arles - Caen / TYP: x / ST: 10 / Kurs: 3,1 Unibet

Stan konta ⛔ 50zł

M 0

murmak

Użytkownik
PROGRESJA NR 1 / POZIOM 4
Quilmes - Arsenal Sarandi / TYP: x / 0: 1 ⛔

PROGRESJA NR 2 / POZIOM 2
Arles - CAEN / TYP: x / 3: 2 ⛔

PROGRESJA NR 1 / POZIOM 4
All Boys- Quilmes / TYP: x / ST: 40 / Kurs: 3,1 Unibet

Stan konta ⛔ 90zł

M 0

murmak

Użytkownik
Ostatni raz stawiam na Quilmes ale jeśli Arles zremisuje to odpuszczę sobie ten mecz Quilmes i w następnej kolejce stawiam na remis Boca-Quilmes. Boca też jeszcze nie miało remisu w lidze. Tak jak Quilmes.

M 0

murmak

Użytkownik
Nie stawiam już na Quilmes w tej kolejce. W H2H oba kluby mają dwa remisy pod rząd. Postawie na nich w następnej kolejce. Zmieniam też sposób stawkowania. Od tego momentu oba kluby gram progresją na stały zysk 20 zł. PROGRESJA NR 2 / POZIOM 3
Nimes - Arles / TYP: x / ST: 20 / 1:2 ⛔
Stan konta ⛔ 110zł

M 0

murmak

Użytkownik
Zwątpiłem w system i spotkała mnie kara. Teraz byłbym na wielkim plusie ale wyszło jak wyszło i trzeba wrócić do wczesniejszych założeń. Nie stawiam już na Quilmes ponieważ Boca też zremisowała i tą progresję spisuję na straty.
PROGRESJA NR 2 / POZIOM 5
Quilmes - Lanus / TYP: x / 0:0 :-(
PROGRESJA NR 2 / POZIOM 4
Arles - Chateauroux / TYP: x / ST: 40 / Kurs: 3,3 Unibet
Stan konta ⛔ 150zł

M 0

murmak

Użytkownik
Byłbym na wielkim plusie gdybym nie zwątpił w swój system. Jedziemy dalej zamykając progresję na Arles i Quilmes. Otwieram progresję na Colon i Sporting B. Nie mam jeszcze kursów na 2 Portugalską więc podam potem.
PROGRESJA NR 3 / POZIOM 1 Tigre - Colon / TYP: x / ST: 5 / Kurs: 3 Unibet

PROGRESJA NR 4 / POZIOM 1 Sporting B - Aves / TYP: x / ST: 5 / Kurs: 3,25 Unibet
Stan konta ⛔ 28zł

M 0

murmak

Użytkownik
PROGRESJA NR 3 / POZIOM 1 Tigre - Colon / TYP: x / 1:0 ⛔

PROGRESJA NR 4 / POZIOM 1 Sporting B - Aves / TYP: x / 1:2 ⛔
Stan konta ⛔ 28zł

Do góry Bottom