>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na remis FSV Mainz 05

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
FSV Mainz nie remisowało w lidze od 18 spotkań.

FSV Mainz jedno z objawień obecnego sezonu Bundesligi, aktualnie drożyna zajmująca trzecie miejsce w tabeli Niemieckiej pierwszej ligi. Ekipa prowadzona przez Thomasa Tuchela na początku sezonu zanotował serię zwycięstw, co po pierwszych kilku kolejkach dało jej prowadzenie w tabeli i szanse pobicie rekordu spotkań bez porażki, ostatecznie Mainz przerwało passę zwycięstw i bardzo mało jej zabrakło do pobicia owego rekordu. Aktualnie drużyna FSV nie prezentuje już tak wysokiego poziomu i powoli skłania się ku coraz to niższej pozycji w tabeli. W ostatnich dziewięciu meczach ligowych piłkarze tej ekipy zdołali zdobyć tylko 9 punktów, a dziesiątym spotkaniem w tył była przegrana z Aachen w Pucharze Niemiec.

Tabela Bundesligi.

Oprócz tego, że Mainz nie remisowało w Bundeslidze, nie robiło tego także w innych rozgrywkach w których grali, miedzy innymi Pucharze Niemiec czy spotkaniach towarzyski; to znaczy jeśli dobrze policzyłem FSV nie remisowało od 26 spotkań, a ostatni remis tej ekipie przydarzył się 8.05.2010.

Najbliższe spotkania.

Jak widać na załączonym screenie przed Mainz trudne zadania, potyczki z rywalami którzy będą liczyć punkty między innymi: Kolonia walcząca o utrzymanie, WFL który również nie jest w pewnej sytuacji, Werder grajacy o LE, czy Bayern goniący Borussie.

Progresja wzorowana na tej z poprzedniego sezonu Progresja na remis Chelsea mam nadzieję, że również skuteczna w jak najkrótszym czasie.
W skrócie polega to na tym, że stawiamy na remis Mainz tylko w spotkaniach ligowych, nie ważne z kim grają i kiedy, kiedy przegrywamy podwajamy stawkę, kiedy wygrywamy kończymy progresję.

Poziom I
Mainz-Wolfsburg typ:X kurs:3,2 Stawka:10j EW:32j

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z drużyn Bundesligi owszem Mainz daje realnie zarobić, ale gdy gra się jego mecze wyjazdowe na remis w HT , bo bilans jest taki 9 ( 1-7-1 ) a ponadto na wyjazdach także Hamburg HT 10 ( 0-7-3 ) .
U siebie zaś na remisach w HT daje grosik zarobić Leverkusen 10 ( 1-8-1 ) .
W polskiej lidze u siebie Śląsk mocno remisuje w domu w HT 15 ( 3-11-1 ) i na wyjazdach w HT 8 ( 0-7-1 ) oraz Lech na wyjazdach 8 ( 0-7-1 ) .
Pzdr.
edi8
.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
A tak z naszych boisk to Legia Warszawa jeszcze w tym sezonie nie zremisowała .
Legia to całkiem inna bajka, w mojej ocenie Mainz będzie na fali opadającej i remis będzie ratunkiem przed utratą punktów, przy wyborze FSV nie sugerowałem się wyłącznie statystyką, żeby próbować progresji na Legię musiał bym bardziej zainteresować się jej poczynaniami, bo powiem szczerze, że mało wiem o ekstraklasie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Można też zapolować na pierwszy domowy remis Man.Utd. w HT ( 11-0-0 ) lub pierwszy wyjazdowy remis w HT Atletico Madryt 9 ( 3-0-6 ) ew. pierwszy domowy remis Den Haag w HT 9 ( 5-0-4 ) ...
Natomiast mocno remisują w HT
w domu:
G. Beerschot 10 ( 0-9-1 )
C.Budejovice 8 ( 0-7-1 )
Brest 10 ( 2-8-0 )
State Rennes 10 ( 1-8-1 )
na wyjazdach:
Angers 11 ( 0-9-2 )

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
edi8 wybrałem Mainz bo liczę na to, że remis będzie w najbliższych kolejkach, a nawet mam nadzieję, że w przyszłej, nie chce mi się ciągnąć progresji przez cały sezon, czy nawet przez miesiąc, w tej progresji liczę na szybki efekt :razz:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kilka kolejnych drużyn, mających wysoki procent remisów w HT
dom:
Aberystwyth 11 ( 1-9-1 )
Bucaspor 8 ( 1-7-0 )
Kayserispor 9 ( 1-7-1 )
Cesena 11 ( 2-8-1 )
wyjazd:
Duisburg 8 ( 1-7-0 )
Union Berlin 9 ( 1-7-1 )
Oberhausen 9 ( 0-7-2 )
Paderborn 10 ( 2-7-1 )
Bangor 10 ( 1-7-2 )
Lazio 9 ( 1-8-0 )
Udinese 11 ( 1-8-2 )
Galatasaray 9 ( 1-7-1 )
Pzdr.
edi8

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Poziom I
Mainz-Wolfsburg typ:X kurs:3,2 Stawka:10j EW:32j
No niestety Progresja nie trafiona na pierwszym poziomie, w kolejnym spotkaniu mam nadzieję, że Mainz zremisuje z K`lautern i dwa poziomu wystarczą ;)

Poziom II
K`lautern-Mainz typ:X kurs:3,1 Stawka:20j EW:62j
Ewentualny zysk po dwóch poziomach 32j

bejo 0

bejo

Użytkownik
Ciekawe to Mainz, z K&#39;lautern wygrali 0:1 i to już 20 mecz w lidze bez remisu. Od początku sezonu żadnego remisu, też postawie w najbliższym meczu.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Co Ci to da? Postawisz na remis bez jakiekolwiek analizy? Mają zremisować tylko dlatego, że od dawna tego nie zrobili?
|Zacytuje tu post Vadera z tematu Progresja
Krótko: I Twoim gwoździem do trumny może być przysłowiowy Sporting Gijon!
http://www.betexplorer.com/soccer/spain/spanish-primera-division-2008-2009/teaminfo.php?team=gijon&amp;amp;team_id=431277
1 remis w sezonie na 38 meczów.
Zapamiętaj te słowa. Więcej chyba nie muszę pisać...
Pozdrawiam.
Radziłbym skupić się na analizie jakiegoś spotkania a nie ślepej wierze, w nic nie znaczące w tym przypadku statystyki

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Poziom II
K`lautern-Mainz typ:X kurs:3,1 Stawka:20j EW:62j
Ewentualny zysk po dwóch poziomach 32j

Co Ci to da? Postawisz na remis bez jakiekolwiek analizy? Mają zremisować tylko dlatego, że od dawna tego nie zrobili?

|Zacytuje tu post Vadera z tematu Progresja

Radziłbym skupić się na analizie jakiegoś spotkania a nie ślepej wierze, w nic nie znaczące w tym przypadku statystyki
Wiem kukla ;) Już napisałem Shakalowi, że nie sugerowałem się wyłącznie statystyką, powiem szczerze, że byłem pewny, że będzie remis przy pierwszym poziomie ale to inna bajka, w pewnym sensie progresja to była trochę przykrywką dla mojego typy wynikającego z gry Mainz w tym sezonie. W każdym bądź razie nie wypaliło, przyznaje się do porażki i niema z zamiaru tego ciągnąc.

The End

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom