>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na over 1,5 w ht

S 24

snuz123

Użytkownik
Progresja na over 1,5 w 1 polowie na obojetnie jaki mecz, macie lepszy motyw niz progresje na remis po 3,00
Zawsze w ktoryms meczu padnie takowy over predzej niz gdzies remis ,
w dodatku mozemy zawsze czekac az kurs poczatkowy z okolo 3,20 wzrosnie do 4,00 w 1 polowie po ok 10 minutach gry. Mysle, ze jak ktos ma troche kasy to moze na tym zrobic kokosy ????

G 46

ghs

Użytkownik
A ty znowu sobie z żalem nie potrafisz poradzić, że się nim z nami dzielisz? Ma to jakiś związek z tematem? Czy tak po prostu chciałeś sobie posta nabić?

radek03 90

radek03

Forum VIP
jak czytam niektore tematy to żal mi sie co niektorych robi
O takie posty są najlepsze, dzieci na forach wylansował słowo &quot;żal&quot; i teraz &quot;modni forumowicze&quot; ich papugują i w co drugim poście zal, zal i caly czas zal. Lepiej idź do koscioła na gorzkie zale.

Wracając do tematu, to może pomysl nie jest zły, ale na pewno nie gra się pierwszego lepszego spotkania, trzeba analizować który zespół gra bardzo ofensywnie, strzeli duzo goli w pierwszej polowie, gdzie pada masa bramek, np. liga holenderska ale oczywiści tam kursy na takie zakłady są stosunkowo niskie.

_lewy_ 0

_lewy_

Użytkownik
moim zdaniem autor tematu wpadł na pomyś, który wydawał sie dla niego w pierwszej chwili dający spory zarobek. I w tej chwili ida do snuz123 takie pytania :
Grasz już ten system?
Testowałeś go?
w jakich ligach masz zamiar go grac?
Na ile porażek z rzędu jesteś przygotowany?
Czy to jest opłacalne?
Taka myśl mi się nauseła po przeczytaniu tego tematu.
Lepiej przejechać autostradą 30 km więcej miź włóczyć się polnymi drogami na skróty. Choć wydaje sie szybciej i taniej to na dłuższą metę samochód nam się zepsuje i wydamy cała fortuną na jego remont.

L 72

loozer21

Użytkownik
ghs ty za to naprawde tyle wnosisz do tematu podales pare screnów i uwazasz sie za jakiesgos BOga czy co? pisalem juz wczesniej zaloz swoj temat i zobaczymy czy taki typer z CIebie.

G 46

ghs

Użytkownik
ghs ty za to naprawde tyle wnosisz do tematu podales pare screnów i uwazasz sie za jakiesgos BOga czy co? pisalem juz wczesniej zaloz swoj temat i zobaczymy czy taki typer z CIebie.
Do czego to piszesz, człowieku? O co Ci chodzi, bo nie bardzo kumam? Podałem gdzieś w tym temacie jakieś screeny? Po jaką cholerę mam zakładać swój temat? Żeby coś udowadniać coponiektórym napinaczom? Wisi mi to.

Do góry Bottom